Bradley Cooper:

Overrasket med datteren (2)

Hollywood-stjernen gjorde sjelden opptreden med datteren Lea.

STOLT PAPPA: Bradley Cooper overrasket da han søndag dukket opp på prisutdelingen Mark Twain Award for American Humor i Washington D.C. sammen med datteren Lea. Her er han avbildet ved en annen anledning. Foto: Alex Edelman/ AFP/ NTB scanpix
STOLT PAPPA: Bradley Cooper overrasket da han søndag dukket opp på prisutdelingen Mark Twain Award for American Humor i Washington D.C. sammen med datteren Lea. Her er han avbildet ved en annen anledning. Foto: Alex Edelman/ AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye skriverier rundt filmkjekkasen Bradley Cooper (44) i år.

Han har fått mye oppmerksomhet for de seiglivede romanseryktene som har svirret rundt ham og «A Star Is Born»-kollega Lady Gaga (33), samt for det overraskende bruddet med supermodell Irina Shayk (33).

Den siste tiden har det derimot vært litt mer stille rundt stjernen, men i helgen overrasket Cooper da han dukket opp på Kennedy Center i Washington D.C. - sammen med datteren Lea De Seine Shayk Cooper (2).

Matchet datteren

Bradley Cooper hadde tatt med seg sin lille datter for å se komiker Dave Chappelle (46) motta humorprisen Mark Twain Prize for American Humor. Det skriver Entertainment Tonight.

Ifølge nettstedet hadde Cooper med seg datteren backstage, før han entret scenen for å hedre Chappelle. De to er kompiser og spilte dessuten mot hverandre i «A Star Is Born». Og selv om det var komikeren som skulle hedres søndag, omtalte han også Cooper i varme ordelag på prisutdelingen:

- Han er faktisk en god venn av meg, og jeg elsket å jobbe med ham, sa Chappelle om Cooper til Entertainment Tonight, og skrøt av kompisens evner som både skuespiller og regissør.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KOSTE SEG SAMMEN: Bradley Cooper nøt tilsynelatende litt kvalitetstid sammen med datteren Lea De Seine Shayk Cooper søndag. Foto: Paul Morigi/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
KOSTE SEG SAMMEN: Bradley Cooper nøt tilsynelatende litt kvalitetstid sammen med datteren Lea De Seine Shayk Cooper søndag. Foto: Paul Morigi/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

Bradley Cooper og Irina Shayk har vært kjent for å verne godt om datteren sin, og det er ytterst sjelden de har vist henne frem for offentligheten. Derfor var søndagens opptreden i Washington D.C. av det svært sjeldne slaget.

Far og datter matchet hverandre i mørke penklær, og lille Leas hvite strømpebukser stod fint i stil til pappas hvite skjorte som var åpen i halsen. Det kan også se ut til at datteren har arvet farens velkjente, isblå øyne.

PÅ OSCAR-UTDELINGEN: Her er Bradley Cooper og Irina Shayk på sin siste røde løper før forholdet tok slutt. Paret hadde med seg moren til Bradley, Gloria. Foto: NTB scanpix
PÅ OSCAR-UTDELINGEN: Her er Bradley Cooper og Irina Shayk på sin siste røde løper før forholdet tok slutt. Paret hadde med seg moren til Bradley, Gloria. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et intervju i fjor høst, da han fortsatt var sammen med Shayk, åpnet «The Hangover»-stjernen seg om farsrollen. Til radiokanalen NPR forklarte han blant annet hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren kom til verden.

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?», sa han, ifølge Us Weekly, og fortsatte:

- Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, innrømmet Cooper, og la til at han vil at datteren alltid skal føle seg elsket, slik han selv gjorde i oppveksten.

Samarbeider om datteren

Til tross for at 44-åringen brøt med den russiske supermodellen i juni, skal de visstnok samarbeide godt om oppdragelsen av datteren. På den amerikanske farsdagen, som var 16. juni i år, tilbragte Cooper tid med Lea i Los Angeles. Og etterpå fløy han henne tilbake og leverte henne til Shayk i New York.

Møtet mellom de to skal ha vært vennskapelig, ifølge en kilde People snakket med den gang.

- Det er tydelig at Bradley og Irina har samme mål for datteren. De er begge to fantastiske foreldre, fortalte også en venn av eksene til nettstedet.

Det var i 2015 at Bradley ble kjæreste med den langbeinte skjønnheten, og selv om det er slutt sørger altså datteren for at de fremdeles ser mye til hverandre.

- De tilbringer tid sammen som en familie for Leas skyld. Bradley er en flink far og har alltid vært veldig involvert i datteren, fortalte en kilde til People i sommer.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Tilbake på rød løper

Selv om det har vært litt stille fra Bradley Cooper den siste tiden, er han involvert i en av høstens store snakkiser på kino - nemlig dramathrilleren «Joker».

Selv om det er Joaquin Phoenix (45) som briljerer i hovedrollen, har Cooper vært produsent på filmen. Han og regissør Todd Phillips har også jobbet med flere prosjekter sammen tidligere, deriblant «The Hangover» (2009), ifølge Entertainment Tonight.

TILBAKE PÅ RØD LØPER: Robert De Niro, regissør Todd Phillips, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz og produsent Bradley Cooper på «Joker»-premieren under Toronto International Film Festival i september. Foto: NTB scanpix
TILBAKE PÅ RØD LØPER: Robert De Niro, regissør Todd Phillips, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz og produsent Bradley Cooper på «Joker»-premieren under Toronto International Film Festival i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

44-åringen var derfor en selvskreven gjest da «Joker» hadde premiere under den internasjonale filmfestivalen i Toronto for rundt halvannen måned siden. Dette var Coopers første rød løper-opptreden etter bruddet med Shayk i sommer.

STORSATSING: Skuespilleren Joaquin Phoenix spiller den svært spesielle karakteren «The Joker» i Hollywood-satsingen «Joker». Vis mer

Som nevnt har både romanseryktene med Lady Gaga og sjokkbruddet med Irina Shayk sørget for utallige overskrifter i løpet av året, kanskje spesielt fordi bruddnyheten kom etter massive skriverier om Cooper og Gaga.

Holder tett

Både Cooper og Shayk har holdt kortene svært tett til brystet de siste månedene, og ingen av dem har kommentert verken bruddet eller rykteflommen åpent i media.

Etter at Oscar-opptredenen til Gaga og Cooper gikk viralt tidligere i år, valgte imidlertid førstnevnte å understreke at den intime fremføringen av «Shallow» kun var en nøye kalkulert opptreden.

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sa hun i programmet til talkshowkonge Jimmy Kimmel i februar, ifølge People.

Det begrunnet artisten med at «A Star Is Born» er en kjærlighetshistorie. Det ønsket de å bevare i den virale Oscar-opptredenen.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- Det var så viktig for oss at vi hadde en forbindelse til hverandre under hele sangen. Når du synger kjærlighetslåter, så er det det du vil at folk skal føle, forklarte Gaga videre.

LES OGSÅ: Stjernens sjokkforvandling etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer