Lily Allen og David Harbour:

Overrasket med bryllup

Artisten og «Stranger Things»-stjernen ble viet av «Elvis».

EKTEPAR: Lily Allen og David Harbour ga hverandre sitt ja i Las Vegas. Her er de på rød løper i februar i år. Foto: NTB scanpix
EKTEPAR: Lily Allen og David Harbour ga hverandre sitt ja i Las Vegas. Her er de på rød løper i februar i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld kunne den britiske artisten Lily Allen (35) dele en gladnyhet på Instagram.

Hun viste seg nemlig fram i brudekjole, hånd i hånd med «Stranger Things»-skuespilleren David Harbour (45), i bakgrunnen av en Elvis-imitator.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen)

Paret ga hverandre sitt ja mandag, skriver Entertainment Weekly, som skal ha tilgang på de offisielle papirene.

Videre fulgte to andre bilder fra det som åpenbart var et bryllup - Allen som kikker mot sin ektemann mens sløret blafrer i vinden, og et som viser hennes første måltid som gift - en burger.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen)

Avslappet bryllupsfeiring

35-åringen har ikke skrevet noe i innleggene, annet enn å dele tre røde hjerter under hvert av bildene. Det har imidlertid Harbour, som også har delt bilder på Instagram.

«I et bryllup forrettet av kongen selv, har folkets prinsesse giftet seg med sin hengivne, lavtfødte, men snille, kredittkort-eier, i en vakker seremoni opplyst av askegrå skyer i en brennende stat milevis unna under en global pandemi», skriver han humoristisk.

«Forfriskninger ble servert ved en mindre mottakelse som fulgte», fortsetter han.

Nevnte «forfriskninger» er altså tilsynelatende burgere og pommes frites fra kjeden In-N-Out. På det ene bildet ser man også Allen iført et blomstrete munnbind, sammen med sin ferske ektemann og sine to døtre Marnie Rose (7) og Ethel (8).

TOBARNSMOR: Lily Allens to døtre Marnie Rose og Ethel, fra hennes ekteskap med Sam Cooper, var også til stede i bryllupet. Her er de tre på «Frost 2»-premiere i London i 2019. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Lily Allens to døtre Marnie Rose og Ethel, fra hennes ekteskap med Sam Cooper, var også til stede i bryllupet. Her er de tre på «Frost 2»-premiere i London i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Giftet seg i Dior

Selv om bryllupet tilsynelatende var på et mindre budsjett, skal kjolen Allen brukte ha en høy prislapp.

E! News skriver at hun var kledd i en Dior-kjole som kostet rundt 4000 dollar, tilsvarende 36 000 norske kroner.

I Allens kommentarfelt har det rent inn med lykkeønskninger fra flere store stjerner. Artist Kary Perry, skuespiller Jodie Comer, «Stranger Things»-skuespiller Millie Bobby Brown og skuespiller Luke Evans er blant dem som gleder seg på vegne av de nygifte.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Allen har imidlertid vært gift tidligere. I biografien «My Thoughts Exactly» innrømmet hun at hun i 2014 var utro mot Sam Cooper, som var hennes daværende ektemann. Det er ham artisten har de to døtrene Marnie Rose og Ethel Cooper med.

De to skilte seg imidlertid i 2016 - etter fem års ekteskap. Hun fant deretter kjærligheten med Daniel Lawrence, men i januar i fjor var det atter et brudd på popstjernen.

Samme måned startet romanseryktene rundt Allen og Harbour å svirre, og i oktober i fjor bekreftet de forholdet. I våres svirret det for øvrig forlovelsesrykter rundt paret, som nå uansett har tatt forholdet ett skritt videre.

NETFLIX: Den svært populære Netflix-serien går inn i sin tredje sesong og her er traileren. Vis mer

LES OGSÅ: Røper forlovelse etter avvisningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer