Mari Haugersveen:

Overrasket med bryllup

Den gravide TV-profilen har giftet seg.

HURRA: TV-profil Mari Haugersveen kunne forrige måned avsløre at hun var gravid. Nå har hun også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HURRA: TV-profil Mari Haugersveen kunne forrige måned avsløre at hun var gravid. Nå har hun også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare for en knapp måned siden kunne realityprofil Mari Haugersveen (37) avsløre at hun var gravid med sitt andre barn. Hun fortalte at hun gledet seg stort, og at Henry også var svært klar for å bli storebror. Henry fikk hun med ekskjæresten Michael Christophersen, mens det kommende barnet har Andreas Garmark som far.

Gladnyhetene stopper ikke for Haugersveen der. Denne helgen har hun nemlig giftet seg, noe hun avslører på Instagram. Bryllupet fant sted i Ski, og det var bare 14 mennesker til stede i kirken da hun og forloveden ga hverandre sine ja.

-Det var fint å være så få og bli ordentlig kjent med hverandre. Familiene møtes ikke så mye på tvers, så vi ser ikke hverandre så ofte, sier hun til TV 2, som først omtalte saken.

BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. Nå har de også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. Nå har de også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Hun giftet seg i en hvit brudekjole, som hun hadde stylet med pumps fra Valentino. På bildene som er lagt ut er det åpenbart at hele familien er over seg av begeistring for bryllupet på den regnfulle dagen.

- Det var uten tvil det mest magiske jeg har vært med på, sier hun til Se og Hør.

- Det ble en del færre gjester, men jeg syns det intime og nære i det ble veldig fint. Vi var 14 stykker til middag og fest. Pappa og svigerfar deler interesse for musikk, og satt og spilte gitar og sang. Tror de fleste opplevde det som en skikkelig fest, selv om det ble litt roligere for meg, sier hun videre.

Bryllupsreisen utsetter paret til neste år, hvor de håper på å kunne reise til eksotiske strender. De drømmer blant annet om Mauritius eller Maldivene. Likevel tror de nok at turen legges til Europa, på grunn av det nye familiemedlemmet de venter.

- Kjempekvalm

Det var altså i slutten av mai at svangerskapet ble kunngjort. 37-åringen er sikker på at sønnen vil bli den beste storebroren, og sa at han allerede har mast i flere år.

- Han er omsorgsfull mot yngre kusiner og fettere, så vi får nok en fin liten hjelper i ham, sa den vordende tobarnsmoren.

Så langt i svangerskapet har realityprofilen slitt med kvalme, men fortalte at det blir bedre for hver dag som går. Den lille gutten skal etter planen melde sin ankomst i november.

«Jeg har noe å fortelle … I dag er jeg ganske nøyaktig 100 dager på vei. Tenke seg til. Det er på an igjen og verdens beste Henry skal bli storebror, og jeg skal søren meg bli tobarnsmamma. Det hadde jeg ikke trodd», skrev hun til sine over 16 800 følgere på Instagram.

Etter at Mari ble mamma for første gang i 2015, har hun avslørt overfor Se og Hør at hun ikke hadde planer om å bli gravid, og husker tiden som gravid og tiden etter fødselen som tøff.

Lykken med artist

Lille Henry hadde kolikk og hun var mye dårlig. Heldigvis ble det bedre.

- Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy. Han er den kuleste fyren jeg vet om. Vi prater om alt og ler masse sammen, sa hun i 2018.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

Men lykken med barnefaren gikk motsatt vei, og i august 2017 ble det slutt mellom Mari og Michael. De deler nå foreldreansvaret for sønnen.

37-åringen hadde ikke planer om å gå inn i et nytt forhold så kort tid etter bruddet, men mener at det er når man ikke leter, man finner noen.

I oktober 2017 kunne hun bekrefte at hun hadde funnet lykken med Andreas Garmark, som går under artistnavnet «6AM». Han har blant annet gitt ut hiten «Golden light» og hatt spillejobber på både VG-lista og Se og Hørs Kjendisgalla. Nå har de altså giftet seg.

LES OGSÅ: Sov ikke før sexen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer