Ashley Graham:

Overrasket med babynyhet på bryllupsdagen

Den berømte modellen venter sitt første barn.

VENTER BARN: Den kjente amerikanske modellen Ashley Graham venter sitt første barn sammen med ektemannen gjennom ni år, Justin Ervin. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Den kjente amerikanske modellen Ashley Graham venter sitt første barn sammen med ektemannen gjennom ni år, Justin Ervin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

31 år gamle Ashley Graham har de siste årene blitt et svært kjent navn i modellverdenen. Hun vekket nemlig stor oppsikt da hun i 2016 poserte på forsiden av magasinet Sports Illustrated sin badetøyutgave, som den aller første «plus size»-modellen.

Graham har flere ganger tatt til orde for å hylle kvinnekroppen slik som den er - fremfor å fremme usunne kroppsidealer. Med årene har hun blitt en av verdens mest omtalte modeller, og hun har stått på en rekke catwalker og vært forsidepike for det prestisjetunge motemagasinet Vogue.

Den berømte modellen har de siste ni årene vært gift med ektemannen Justin Ervin (30) - og det er ingen tvil om at livet også smiler til Graham på familiefronten. I en videosnutt hun har delt på sin Instagram-profil onsdag, røper hun nemlig at de venter sitt første barn.

- Overraskelse

Den gledelige nyheten kunngjorde hun 14. august - på selveste bryllupsdagen deres. I videoen kan man se det lykkelige ekteparet smile til kamera og den store babymagen til den kjente amerikanske modellen er svært synlig i videosnutten.

- Overraskelse, sier paret i videoen før de lener seg mot hverandre og kysser.

- For ni år siden i dag, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet. Det har vært den beste reisen med favorittmennesket mitt i hele verden. I dag føler vi oss velsignet, takknemlige og spente på feire sammen med vår voksende familie! Gratulerer med dagen, har Graham skrevet i kjærlighetserklæringen til ektemannen i anledning bryllupsdagen deres.

I kommentarfeltet under bildet har det strømmet inn med lykkønskninger til de vordende foreldrene. Dette blir Graham og ektemannens første barn sammen.

VENTER BARN: Ashley Graham og ektemannen venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Ashley Graham og ektemannen venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ektemannen har også delt et koselig innlegg på Instagram. På bildet kysser han sin kjære kone mens han holder et ultralydbilde av fosteret foran henne.

- Til min kjærlighet og daglige inspirasjon. Gratulerer med dagen. Disse ni årene virker som et helt liv. Jeg tipper det er fordi livet mitt startet først når du kom inn i det. Nå som vi har bygget et liv sammen, la oss lage et liv sammen. Jeg elsker deg og jeg elsker deg. Alle oss, skriver ektemannen i det rørende innlegget.

Reagerte på gravid-kommentar

Babynyheten kommer om lag ett år etter at Graham gikk hardt ut mot en tilhenger på Instagram, som insinuerte at hun hadde blitt gravid.

KROPPSAKTIVIST: Ashley Graham har blitt svært kjent for å fremme sin naturlige kropp. Foto: NTB Scanpix
KROPPSAKTIVIST: Ashley Graham har blitt svært kjent for å fremme sin naturlige kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med sine over 8,7 millioner følgere på Instagram, er det kanskje ikke rart at modellen iblant opplever å få negative kommentarer. Graham har flere ganger vist at hun har selvironi på kroppen sin, og har aldri latt nedsettende kommentarer prege henne - i hvert fall utad. Men da en av følgerne hennes i juli 2018 spurte 31-åringen om hun hadde blitt gravid, så hun rødt - og tok til motmæle.

«God morgen, Ashley! Ser bra ut … Babykul på magen», kommenterte en bruker, hvorpå supermodellen var rask med å svare:

«Det der heter fett», slo hun tilbake med.

Kommentaren høstet inn store mengder med likerklikk, og beviste overfor fansen hvor avslappet 30-åringen er rundt sin egen kropp. Mange valgte også å ta den mye omtalte modellen i forsvar, og skrev at kroppen hennes var fantastisk og at hun ikke har noe å klage på rundt sin egen vekt.

LES OGSÅ: - Det foregikk aldri noe bak ryggen hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer