Khloé Kardashian og Kylie Jenner:

Overrasket med babykommentar

Khloé Kardashian og Kylie Jenner klarte ikke å dy seg i ny reklamefilm.

PRIKK LIKE: Khloé Kardashian og Kylie Jenner hadde stylet seg helt likt i den nye reklamevideoen. Foto: Youtube/Kylie Cosmetics
PRIKK LIKE: Khloé Kardashian og Kylie Jenner hadde stylet seg helt likt i den nye reklamevideoen. Foto: Youtube/Kylie Cosmetics Vis mer

(Se og Hør): «Keeping up with the Kardashians»-stjernene Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) har holdt seg unna fotografene og munnen lukket etter at det ble kjent at de to skal vente hvert sitt barn.

Men kjendissøstrene klarte ikke å dy seg fra å hinte om de glade nyhetene, da de tirsdag dukket opp sammen i en ny reklamefilm for Jenners sminkemerke «Kylie Cosmetics».

Babykommentar

De to har sammen laget leppestift-kolleksjonen «In Love With The KoKo».

I den fem minutter lange presentasjonsvideoen - hvor kameraene ikke filmer magene deres - spøker de to ifølge People med at de har flere babyer på gang.

- Vi skapte disse. Det er vår baby som vi har fått sammen. Vi har åtte, sier Khloé og sikter til de forskjellige nye sminkene, når Kylie skyter inn:

- Vi har så mange babyer!

Saken fortsetter under videoen.

Kylie Jenner (20) skal angivelig vente barn med kjæresten Travis Scott (25).

Kylies angivelige graviditet har kommet som et sjokk på flere, hovedsakelig fordi hun bare er 20 år gammel, men også fordi hun bare har vært sammen med Travis i fem måneder.

Ifølge People trives Kylie svært godt borte fra rampelyset, hvor nettstedet skriver at det hovedsakelig er én spesielt årsak til at hun nærmest lever i skjul.

- Kylie foretekker å være hjemme. Hun føler seg bra, men kroppen er i forandring, sier en kilde til nettstedet og fortsetter:

- Hun ønsker ikke å bli fotografert. Akkurat nå ønsker hun bare å holde ting privat. I stedet for å gå ut, kommer familie og venner på besøk til henne.

Verken Kylie eller Scott har så langt kommentert ryktene. I oktober la imidlertid førstnevnte ut en liten videosnutt på Snapchat, der flere tolket det dit hen at hun endelig bekreftet graviditeten.

«Nothing's gonna hurt you baby», skrev Kylie, etterfulgt av en stjerneemoji. Direkte oversatt blir det «Ingenting skal skade deg, baby».

På grunn av det siste ordet i setningen, tolket flere det som en bekreftelse på at 20-åringen blir mor det kommende året.

Hun la ut flere filmer, men fansen fikk ikke se noe av magen hennes. Om det er bevisst eller ikke, er usikkert.

Hennes søster Khloe har imidlertid fått kritikk for å gjemme magen sin under offentlige opptredener den siste tiden, så det kan hende Kylie kjører samme strategi.

Dette er likevel ikke de eneste faktorene som har ført til at det har oppstått store spekulasjoner. Kylie skal nemlig ha gått til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, ifølge TMZ. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

LES OGSÅ: - Det tok lang tid for Kim å ta innover seg Kylies babynyhet