Ingrid Olava er gravid:

Overrasket med baby-nyhet på premierefest

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra.

VENTER BARN: Artist Ingrid Olava kunne avsløre at hun venter sitt første barn da hun deltok på Ylvis-brødrenes «Stories from Norway»-premierefest i Oslo tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER BARN: Artist Ingrid Olava kunne avsløre at hun venter sitt første barn da hun deltok på Ylvis-brødrenes «Stories from Norway»-premierefest i Oslo tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den populære artisten strutter av lykke om dagen.

Under lanseringen av Ylvis-brødrenes nye storsatsning på TV Norge, «Stories from Norway» på Christiania Teater tirsdag kveld, kunne artisten Ingrid Olava Brænd Eriksen (36) avsløre en stor hemmelighet!

Hun og ektemannen Erik Ulfsby (47) venter nemlig deres første barn sammen.

Seks måneder på vei

Fra et tidligere forhold har Ulfsby, som er teatersjef ved Det Norske Teatret, to barn. Til Se og Hør er Ingrid Olava glad og begeistret for det som venter henne.

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra. Foreløpig er egentlig alt fint med svangerskapet, det eneste aberet er at jeg er litt trøttere enn vanlig. Derfor passer jeg på å få hvilt meg når jeg kan, sier hun, og føyer til:

- Dessuten, hvis jeg tar i og synger litt lenge av gangen, kan jeg bli en smule svimmel. Derfor er jeg også påpasselig med blodtrykksfallet, understreker Ingrid Olava.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE MAGEN: Ingrid Olava har omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VISTE MAGEN: Ingrid Olava har omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Holder kjønnet hemmelig

Hun vil holde konserter fremover til babyen kommer. Men da venter mammapermisjon på henne.

- Vet du om det er gutt eller jente som er på vei?

- Det gjør jeg, men det vil jeg holde for meg selv, smiler hun lurt.

- Hva med navn?

- Jo da, vi har tenkt på en del varianter, men det er vanskelig. Så vi får se, jeg vil ikke foregripe noe, sier artisten.

Men å skryte av Ylvis-brødrene - dét hadde hun ingen problemer med. Etter å ha sett de to første episodene på storskjerm i Christiania Teater var hun euforisk.

- Jeg er stor fan av dem, de er så bra. Det Bård og Vegard Ylvisåker gjør, er så originalt og gjennomarbeidet. De velger aldri noen lettvinte løsninger. Kvaliteten deres må jo mange misunne dem, mener Ingrid Olava.

USA-DRØMMEN: Etter monsterhiten «The Fox» åpnet mange dører seg for Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker. Men noen stor karriere i USA ble det ikke. Video: NRK Vis mer

- Den første episoden, som kommer på TV Norge førstkommende mandag, om stupetårnet på Hamar, er bare helt suveren. Dette vil TV-seerne elske, garantert! For meg som er fra Lillehammer var det jo sykt vittig å se hvordan Ylvis har grepet denne historien an, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer