OVERRASKELSE: Den lungesyke tenåringsjenta Kyla Baker fikk påskeaften besøk på sykehuset i Toronto av sin to største idoler, Nina Dobrev og Ian Somerhalder fra TV-serien «The Vampire Diaries». Foto: Stella Pictures
OVERRASKELSE: Den lungesyke tenåringsjenta Kyla Baker fikk påskeaften besøk på sykehuset i Toronto av sin to største idoler, Nina Dobrev og Ian Somerhalder fra TV-serien «The Vampire Diaries». Foto: Stella PicturesVis mer

Overrasket lungesyk fan

Tenåringsjenta Kyla trodde knapt sine egne øyne da hun så hvem som kom på besøk påskeaften.

SEOGHØR.NO: «The Vampire Diaries» er for tiden en av verdens mest populære TV-serier for ungdom og hovedrolleinnehaverne Ian Somerhalder (34) og Nina Dobrev (24) har millioner av fans over hele verden.

Derfor kom det nok som en stor overraskelse på den kanadiske tenåringsjenta Kyla Baker, da de to stjernene - som er kjærester også utenfor TV-settet - i forrige uke la ut en videohilsen til henne på internett.

Kyla venter ifølge nettsiden Entertainmentwise for tiden på en lungetransplantasjon i Toronto, og de to stjernene sier i videoen at de er imponert over hvordan hun håndterer sin sykdom.

Den største overraskelsen kom imidlertid til slutt.

- Rydd kalenderen din, vi kommer og besøker deg påskeaften! avsluttet paret.

Nina - som er oppvokst i Toronto - hadde tatt med seg kjæresten hjem til sine foreldre i påsken, men de to tok pause fra feiringen for å besøke den syke jenta.

Og skal vi dømme etter smilet til Kyla har hun nok ikke blitt noe mindre fan av TV-serien etter dette...

«The Vampire Diaries» sendes i Norge på kanalen FEM.

LES OGSÅ: Brudd for TV-paret