Chrissy Teigen og John Legend:

Overrasket kona med «Spider-Man»-kyss

Chrissy Teigen hadde ingen anelse om at ektemannen skulle dukke opp. 

HETT: Da Chrissy Teigen hang opp ned, slik som «Spider-Man» i sin tid gjorde, ble hun overrasket av ektemannen John Legend. Foto: MTV 
HETT: Da Chrissy Teigen hang opp ned, slik som «Spider-Man» i sin tid gjorde, ble hun overrasket av ektemannen John Legend. Foto: MTV  Vis mer

(Seoghør.no): Det er ikke alle filmer som klarer å sette permanente spor i populærkulturen og hele samfunnets kulturelle referanseliste, men «Spider-Man» fra 2002 kan sies å være en film som traff blink.

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American music awards. Video: AP Vis mer

Spesielt kysset mellom Kirsten Dunst (35) og Tobey Maguire (41) kan sies å ha satt sine fotspor. Toby spiller edderkoppmannen i filmen, og i en scene kommer han opp ned mot motspilleren. Identiteten hans er hemmelig, men Kristen fjerner munnen på maska og kysser den forkledde superhelten.

Romantisk kyss

Denne helgen fikk vi se en usannsynlig duo gjenskape det ikoniske kysset. Da modell Chrissy Teigen (31) besøkte programmet «Lip Sync Battle» dukket hun nemlig opp i den velkjente røde og blå drakten. Dinglende opp ned fra taket ble masken fjernet av rapper LL Cool J (49), men hun fikk seg også en overraskelse.

Ektemannen hennes, den anerkjente musikeren John Legend (38), dukket nemlig opp. Etterkoppkvinnen, spilt av Chrissy, fikk derfor sitt kyss av ektemannen - akkurat som i 2002-filmen.

The Huffington Post har blant andre omtalt den sukkersøte saken. Norskættede Teigen innrømte mens hun hang der at dette var en av hennes største drømmer.

TV-programmets Twitter-konto har lagt ut en video av hendelsen, som du kan se overfor. Det er tydelig at fansen setter pris på kysset, fordi hjerter og andre kjærlighetsemojier blir sendt som svar til videoen.

Det er imidlertid ikke helt tilfeldig at det var akkurat «Spider-Man» som ble gjenskapt. I studioet var også skuespilleren Zendeya (20) på besøk, som spiller i en ny film med superhelten. Hun fikk blant annet skryt for sitt kjolevalg under MTVs filmpris natt til mandag.

KLASSISK KYSS: Kirsten Dunst kysser Tobey Maguire i filmen «Spider-Man» fra 2002. Foto: Columbia Pictures.
KLASSISK KYSS: Kirsten Dunst kysser Tobey Maguire i filmen «Spider-Man» fra 2002. Foto: Columbia Pictures. Vis mer

«Spider-Man: Homecoming» har premiere til sommeren, og inneholder scener fra andre skuespillere som Robert Downey Jr. (52) og Tom Holland (20).

Baby-drama

Chrissy og John har på få år klart å bli et av verdens mest omtalte par. Både på grunn av hans bestselgende musikk, for hennes vittige engasjement på sosiale medier og på grunn av familietilværelsen deres.

Sammen har de datteren Luna Simone Stephens (1).

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

Da paret møtte opp sammen på den røde løperen under årets Screen Actors Guild Awards, i Los Angeles tidligere i år, avslørte nemlig Teigen at hun og Legend planlegger å få et barn til. Og kjønnet på babyen er allerede bestemt.

På samme måte som hun gjorde med datteren Luna, skal paret nemlig planlegget kjønnet også på sitt neste barn.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Teigen har møtt kraftig kritikk etter sine uttalelser i media for å velge barnets kjønn på forhånd, og flere twitterbrukere har beskyldt henne for å tukle for mye med skaperverket, ifølge Entertainment Tonight.

Men på tross av den harde kritikken er dette fullt lovlig i USA, noe det imidlertid ikke er her til lands, og Teigen ser ikke ut til å la seg bekymre av kritikken.

LES OGSÅ: - Dette representerer mer enn bare et kyss