Overrasket kona med ring til 1,6 millioner

Kjendisinvestor Dag Høili sparte ikke på noe da han og Kristine Saltvold Høili ble mann og kone.

EKSTRAVAGANT DAG: Da finanskjendis og Europris-arving Dag Høili giftet seg med sin Kristine Saltvold, ble det ikke spart på noe. På bryllupsdagen overrakte Høili kona en svært kostbar diamantring (innfelt). Foto: Tor Lindseth
EKSTRAVAGANT DAG: Da finanskjendis og Europris-arving Dag Høili giftet seg med sin Kristine Saltvold, ble det ikke spart på noe. På bryllupsdagen overrakte Høili kona en svært kostbar diamantring (innfelt). Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kunne Se og Hør fortelle at finanskjendis Dag Høili (46) overrasket sin nybakte kone med en Ferrari kabriolet i morgengave etter parets overdådige bryllup.

Men den luksuriøse sportsbilen, som har en prislapp i Norge på over tre millioner, var ikke den eneste gaven Høili skjenket sin kjære, Kristine Saltvold Høili (25).

På selve bryllupsdagen overrasket han nemlig kona med en diamantring av det unike slaget.

Den ekstravagante ringen var dekket av diamanter – og selve kronen på verket er en sjelden gul diamant på utrolige syv karat. I følge undersøkelser Se og Hør har gjort, er utsalgsprisen på hele 1,6 millioner kroner.

Etter vielsen i Asker kirke fortsatte ekteparets bryllupsfeiring, som virkelig var i Hollywood-klasse, sammen med flere celebre gjester.

Herligheten hadde en prislapp på over seks millioner kroner, og i Se og Hør Extra kan du se flere bilder fra den store festen!

Brudgommen selv sa til Se og Hør at han elsker å sette pris på sin vakre kone.

– Det beste jeg vet er å glede andre, og jeg elsker å vise hvor høyt jeg setter pris på Kristine og det vi har, sa han på bryllupsdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer