<strong>HETE BLIKK PÅ SCENEN:</strong> Maroon 5-vokalist Adam Levine la ikke skjul på sin begeistring da kjæresten Anne Vialytsina viste undertøy på Victoria's Secret-showet i New York onsdag. Foto: All Over Press
HETE BLIKK PÅ SCENEN: Maroon 5-vokalist Adam Levine la ikke skjul på sin begeistring da kjæresten Anne Vialytsina viste undertøy på Victoria's Secret-showet i New York onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Overrasket kjæresten på catwalken

Publikum fikk en uventet opplevelse på undertøysshowet. Se alle bildene fra Victoria's Secret-festen!

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Victoria's Secret-showet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Fronfiguren i rockebandet Maroon 5, Adam Levine, prøvde ikke å skjule sine følelser for Victoria's Secret-modellen Anne Vialytsina, da de begge stod på scenen under undertøysmerkets moteshow i New York onsdag.

Levine og den russiske skjønnheten har datet i over ett år, og da Anne kom inn på scenen mens han sang låten «Moves like Jagger», bestemte popstjernen for å overraske henne og publikum.


Samtidig som han fortsatte sangen, begynte Levine å flørte med kjæresten mens hun gikk nedover catwalken.

- Han eskorterte henne helt ned, hånd i hånd, skriver nettstedet E! Online.


I tillegg til Anne Vialytsina var australske Miranda Kerr, Doutzen Kroes og Candice Swanepoel blant de berømte modellene som viste fram undertøy på det prestisjefylte moteshowet.

Se flere bilder fra Victoria's Secret-showet nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går ned 4 kg på én dag før det årlige showet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer