Katy Perry:

Overrasket kjæresten på 40-årsdagen

Orlando Bloom fikk hakeslepp da han så hva kjæresten hadde stelt i stand på bursdagen hans.

40 ÅR: På lørdag fylte Orlando Bloom 40 år, og det ble en storslått feiring med alle vennene i Palm Springs. Foto: Rex
40 ÅR: På lørdag fylte Orlando Bloom 40 år, og det ble en storslått feiring med alle vennene i Palm Springs. Foto: Rex Vis mer

(SEOGHØR.NO): I helgen fylte Orlando Bloom 40 år, og skal man tro den veldokumenterte bursdagsfeiringen på sosiale medier, kunne det ikke blitt en bedre feiring.

Mye av æren skal kjæresten, Katy Perry (32) ha.

Jennifer Aniston - NJ
Jennifer Aniston - NJ Vis mer

Popstjernen, som blant annet har gort stor suksess med singlene «I kissed a girl», «Roar» og «Fireworks» dro nemlig i gang en heidundrende overraskelsesfest på Colony Palms Hotel i Palm Springs, California.

Alle deres venner var ifølge Entertainment Tonight tilstede iført bursdagskostymer med Blooms ansikt på.

Blant de mange store stjernene som gjestet festen var blant annet vennene Jennifer Aniston og Justin Theroux ifølge People.

De ble vitner til at «Pirates of the Caribbean» - stjernen blåste ut lysene på sin store ugle-kake.

TURTELDUER: Katy Perry og Orlando Bloom på byen i SOHO etter et restaurantbesøk. Foto: Splash News
TURTELDUER: Katy Perry og Orlando Bloom på byen i SOHO etter et restaurantbesøk. Foto: Splash News Vis mer

Fikk besøk av mamma
Men i Orlandos øyne var det nok ingen tvil om hvem som var den beste overraskelsen og den største stjernen på festen - nemlig hans egen mor.

I ført en hettegenser med bilde av Blooms ansikt omfavner de hverandre, og ifølge skuespillerens egen Instagram var dette den beste bursdagsgaven noen sinne.

best gift ever surprise visit from me mum 🎈

Et bilde publisert av orlandobloom (@orlandobloom)

Utover kvelden fikk til og med «bursdagsbarnet» på seg sin egen «bloomdrakt», som så ut til å være en stor slager i bursdagsfeiringen.

Ifølge People.com er ikke dette første gangen slike «bursdagsdrakter» slår an på fest.

I 2015 arrangerte Jessica Alba en pyjamasfest for sin mann Cash Warrens 38 års dag, hvor blant annet Chrissy Teigen og John Legens stilte opp kyllingdrakter.

BLÅSTE UT LYSENE: Orlando fikk æren av å blåse ut lysene på bursdagskaken sin Foto: Scanpix
BLÅSTE UT LYSENE: Orlando fikk æren av å blåse ut lysene på bursdagskaken sin Foto: Scanpix Vis mer

«Leverer» på hverandres bursdager
Etter at Orlando Bloom og Katy Perry traff hverandre under Golden Globe Awards i fjor, har paret holdt tett sammen (til tross for ryktene om bruddet mellom dem i november), og det er ikke første gang de har overrasket hverandre på fødselsdagen.

HOLDT DET SKJULT: Paret forsøkte lenge å holde forholdet sitt skjult for publikum før de i sommer avslørte forholdet. Her sett på flyplassen i Philadelphia i USA, rett før avsløringen. Foto: Splash News
HOLDT DET SKJULT: Paret forsøkte lenge å holde forholdet sitt skjult for publikum før de i sommer avslørte forholdet. Her sett på flyplassen i Philadelphia i USA, rett før avsløringen. Foto: Splash News Vis mer

I oktober i fjor feiret Bloom sin kjære med en overraskelsemiddag på en av Los Angeles hotteste restauranter, Delilah, ifølge E!.

Uheldigvis var Bloom selv på en filminnspilling i Kina, og rakk ikke overraskelsen i tide.

Skuespilleren gjorde heldigvis opp for seg da han senere samme år fløy inn til USA for et stort 50-tallsinspirert «Sock Hop Party» til ære for Katy.

Cara Delevingne, Kate Hudson, Jessica Chastain og mange andre kjente fjes deltok på den storslagne kostymefesten.

Stolt av hverandre
Men Katy og skuespilleren Orlando har flere ting til felles enn ville bursdagsfeiringer.

Trolig har Perry latt seg inspirere av kjærestens mageårige bidrag og engasjement som ambassadør for FN-organisasjonen UNICEF.

I desember da paret deltok på UNICEFs 70-årsjubileum i New York, skrøt de begge av hverandres arbeid for organisasjonen.

«Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa Bloom til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.»

Og like stolt var Perry av sin kjære:

«Han har vært ambassadør for UNICEF i over ti år og jeg har bare vært det i noen få år, så han har på en måte vist meg hvordan det skal gjøres. Alle lærer bort ting i forhold. Det er slik jeg ser på det nå, og vi har lært hverandre veldig mye, avslørte hun, ifølge nettstedet.»

Les også: Katy Perry: - Jeg hadde ingen barndom