Idris Elba:

Overrasket kjæresten med frieri på scenen

Alle gode ting er forhåpentligvis tre for Hollywood-stjernen.

BLIR MANN OG KONE: Her er turtelduene sammen under Sundance Film Festival tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Her er turtelduene sammen under Sundance Film Festival tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespilleren Idris Elba (45) har forlovet seg med sin 16 år yngre modellkjæreste, Sabrina Dhowre (29), melder People.com.

Frieriet fant sted lørdag på Rio Cinema i London like før visningen av filmen «Yardie», hvor Elba gjør sin debut som regissør.

- Fremdeles fem dager til Valentines Day, men Idris Elba gikk ned på et kne og fridde til kjæresten på scenen i dag morges, før visningen av filmen Yardie, skriver kinoen i en Twitter-melding.

En video av seansen hvor Elba går ned på et kne før han omfavner sin kjære, har også blitt delt på Instagram.

- Når du drar på visningen av Yardie og regissøren Idris Elba stjeler showet med et frieri, skriver agenten David Mardsen, som fanget opp den romantiske hendelsen, som tekst til filmen, ifølge People.com.

Paret møttes og forelsket seg mens Hollywood-stjernen spilte inn dramaet «The Mountain Between Us» i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: Idris Elba spiller mot Kate Winslet i dramaet «The Mountain Between Us». Mens han spite inn filmen forelsket han seg i Dhowre. Foto: NTB Scanpix
PÅ LERRETET: Idris Elba spiller mot Kate Winslet i dramaet «The Mountain Between Us». Mens han spite inn filmen forelsket han seg i Dhowre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har vært gift to ganger tidligere

Filmen, som forteller historien om en mann og en kvinne (spilt av Kate Winslet) som går seg vill i ødemarken etter et flykrasj, ble spilt inn i Canada - og det var her den britiske kjekkasen traff Dhowre.

- Å forelske seg mens man lager en film om å forelske seg er en ganske spesiell opplevelse, har Elba fortalt til People.

VAKKERT PAR: Det gikk varmt i blitzlampene da Idris tok med seg Sabrina som date under Toronto International Film Festival i september i fjor. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: Det gikk varmt i blitzlampene da Idris tok med seg Sabrina som date under Toronto International Film Festival i september i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen viste seg sammen for første gang under Toronto International Film Festival i høst og kom senere sammen på premieren av «The Mountain Between Us».

- Det ble definitivt lagt merke til for jeg pleier vanligvis å holde privatlivet mitt unna søkelyset, sa 45-åringen den gang etter all oppmerksomheten de mottok fra pressen.

- Det er en interessant scene. Spesielt for henne. Hun hadde aldri gått ned en rød løper før, og jeg pleier heller ikke å gjøre det. Men det var faktisk hyggelig.

Elba har vært gift to ganger tidligere. Fra 1999 til 2003 med sminkøren Hanne Norgaard, og i seks måneder med advokaten Sonya Hamlin i 2006. Fra ekteskapet med Norgaard har han datteren Isan (15).

Vinteren 2016 ble det slutt mellom Idris og Naiyana Garth (30) etter tre år som kjærester. De har sønnen Winston (4) sammen.

Tobarnsfaren er kjent fra filmer som «Beasts of no nation», «Pacific Rim» og «Thor», samt høstet mye ros for sin rolle i den britiske krimserien «Luther».

LES OGSÅ: Kate Winslet med pikant avsløring om Idris Elba