Emily Ratajkowski:

Overrasket i «naken»-kjole

Supermodellen etterlot svært lite til fantasien.

STJAL SHOWET: Emily Ratajkowski stjal showet i dristig kjole. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for W Magazine/AFP/NTB
STJAL SHOWET: Emily Ratajkowski stjal showet i dristig kjole. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for W Magazine/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke rent sjelden at de store Hollywood-stjernene må kle seg opp i finstasen før de stiger ut på en rød løper for å ta imot blitsregnet.

Supermodell Emily Ratajkowski (31) er en av de som stadig poserer foran ivrige paparazzier. Denne gangen var det, ifølge Daily Mail, i anledning W Magazines 50-årsjubileum som ble feiret med stor fest.

Der var det imidlertid hennes dristige kjolevalg som stjal showet.

Ratajkowski dukket nemlig opp i en kjole som etterlot svært lite til fantasien. Kjolen kunne minne om et fiskenett, og under hadde hun en liten truse og en BH som nesten gikk i ett med hudtonen hennes - noe som ga en illusjon av at hun var kliss naken under nettingen.

Sammen med modellen var også Justin Theroux, Pharrell Williams, Nina Dobrev og Chlöe Sevigny med på jubileumsfesten.

«Naken»-kjole-stuntet kommer bare en uke etter hun delte en kryptisk video på TikTok. I videoen filmet hun seg selv i et klipp hvor en kvinne sier: «Hvis du identifiserer deg som biseksuell, eier du da en grønn fløyelssofa?».

I sekvensen satt modellen i en grønn fløyelssofa, og mange tolket det dithen at dette var Ratajkowskis måte å komme ut av skapet som biseksuell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer