Overrasket i gjennomsiktig kjole

Skuespiller Hayley Atwell sørget for å gjøre seg bemerket selv om hun kom for sent på filmpremiere.

DRISTIG: Skuespiller Hayley Atwell fikk oppmerksomhet på «The World's End»-premieren på Empire Leicester Square i London onsdag, selv om hun var forsinket. 31-åringens designerkjole overlot nemlig lite til fantasien.  Foto: All Over Press
DRISTIG: Skuespiller Hayley Atwell fikk oppmerksomhet på «The World's End»-premieren på Empire Leicester Square i London onsdag, selv om hun var forsinket. 31-åringens designerkjole overlot nemlig lite til fantasien. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Da filmen «The World's End» hadde premiere i London onsdag, sørget skuespiller Hayley Atwell (31) for at det ikke var verdens ende at hun kom for sent til filmen.

Den britiske skjønnheten, kjent fra flere TV-serier og «Captain America»-filmene, var kanskje forsinket - men gjorde likevel en oppsiktsvekkende entré i en kostbar designerkjole.

31-åringen kom iført en gjennomskinnelig aftenkjole fra Julien Macdonald som avdekket både en imponerende kløft og stjernens trusevalg.

Den fotside kjolen var nemlig laget i et svært tynt stoff, kun dekorert med strategisk plasserte paljetter i blått, sort og grønt, som fremhevet brunettens timeglassfigur.

Det delikate materialet gjorde det lett å se at Atwells dristige kjolevalg ble fulgt av et par mer trauste truser: Den flotte skuespilleren var iført et par sorte hipstere som dekket bakdelen hennes, fremfor mer avslørende stringtruser.

«The Dutchess»-stjernen kompletterte det glamorøse antrekket med perlesmykker fra Maxim Voznesensky, sorte stilletthæler fra Christian Louboutin og en diskré clutchveske fra Jimmy Choo, skriver DailyMail.

«The World's End» har britiske stjerner som Simon Pegg, Nick Frost og Rosamund Pike i hovedrollene. De var heldigvis presise til rød løper-premieren.

Actionkomedien har norsk kinopremiere 18. oktober.

LES OGSÅ: - Folk tar feil av oss hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer