- Overrasket hvis Aylar ikke henger med i toppen

2008-vinneren blir overrasket hvis modellvennen ikke kommer langt på TV 2 i høst.

TROR PÅ AYLAR: - Jeg har sett henne svinge seg, og jeg må si at jeg blir overrasket hvis hun ikke henger med i toppen, sier Lene Alexandra Øien til Seher.no. Foto: Stella Pictures/Anders Myhren-Seher.no
TROR PÅ AYLAR: - Jeg har sett henne svinge seg, og jeg må si at jeg blir overrasket hvis hun ikke henger med i toppen, sier Lene Alexandra Øien til Seher.no. Foto: Stella Pictures/Anders Myhren-Seher.no Vis mer
STAVANGER (SEHER.NO): Lørdag er det premiere for det tradisjonsrike TV 2-programmet «Skal vi danse», der blant andre Aylar Lie, Cato Zahl Pedersen, Håvard Lilleheie, Åsleik Engmark og Maria Mittet skal svinge seg på parketten.

I 2008 gikk artisten Lene Alexandra Øien (28) til topps i nettopp «Skal vi danse», da hun danset med Tom Erik Nilsen. Til Seher.no legger ikke eks-vinneren skjul på at hun har tro på at modellvennen Aylar Lie (26) kan gå i samme fotspor som henne selv for cirka to år siden.

- Jeg har sett henne svinge seg, og jeg må si at jeg blir overrasket hvis hun ikke henger med i toppen, sier Lene Alexandra til Seher.no.

Lene Alexandra er en av ti deltagere som til våren blir å se i kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge, og hun tror Aylar kan kopiere hennes innsats i det populære danseprogrammet.

- Kan Aylar gjøre som deg og vinne «Skal vi danse», tror du?

- Aylar kan absolutt vinne «Skal vi danse», sier Lene Alexandra, som ikke har noen gode råd å gi til kvinnen som nå skal svinge seg på TV-skjermen.

- Jeg tror ikke hun trenger noen gode råd, jeg, dette klarer hun fint på egenhånd, mener Øien.

I 2004 stod de to fram i Se og Hør og hevdet at de hadde hatt sex med superstjernen Robbie Williams, noe som senere ble blankt avvist av den britiske artisten selv.

På denne tiden ble de to flere ganger observert sammen på fritiden, blant annet på premierer.
 
Under «Skal vi danse»-lanseringen i august fortalte Aylar til Seher.no at hun ikke har rådført seg med eks-vinner Lene Alexandra.

- Nei, jeg og Lene Alexandra, vi snakker ikke så mye sammen. Men jeg synes hun var veldig, veldig flink, og hun fortjente å vinne det året. Jeg håper jeg kan bli like flink som henne. Kanskje også bedre, sa hun den gang til Seher.no.

«Skal vi danse»-premieren sendes på TV 2 lørdag klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gikk ned 12 kilo på fem måneder!