Overrasket Guns n' Roses-fansen på Coachella

Jubelen nådde nye høyder da Slash og de andre rockestjernene fikk uventet besøk på scenen. Se video!

SEOGHØR.NO: Guns N' Roses fikk drømmene til sine fans til å gå i oppfyllelse, da de alle de mest kjente medlemmene i gruppa i april ble gjenforent for første gang siden glansdagene på 90-tallet.

Lørdag holdt gruppen konsert til øredøvende jubel på den populære Coachellafestivalen i California.

Men det var ikke bare synet av vokalist Axl Rose og gitarist Slash sammen på scenen, eller gjenhøret med hitlåter som «Sweet Child O' Mine», som fikk fansen til gå av skaftet.

MÅTTE SYNGE SITTENDE: Axl Rose har brukket foten og måtte sitte på en trone mens han sang. Foto: Xposure
MÅTTE SYNGE SITTENDE: Axl Rose har brukket foten og måtte sitte på en trone mens han sang. Foto: Xposure Vis mer

Under konserten dukket også AC/DC-gitarist Angus Young opp på scenen - for å fremføre sangene «Whole Lotta Rosie» og «Riff Raff» sammen med bandet.

Opptredenen kommer dagen etter at det ble kjent at Axl Rose har takket ja til å steppe inn som vokalist på resten av turneen til AC/DC, siden gruppens faste sanger Brian Johnson har blitt tvunget til å trekke seg på grunn av hørselsproblemer.

Og til tross for at han for tiden må synge sittende på grunn av en brukken fot, viste Axl Rose at han hadde godt grep om de to AC/DC-sangene.

Etter flere år i rocke-skyggenes dal, kan vokalisten dermed få en travel tid fremover. Guns N' Roses har varslet flere konserter i Nord-Amerika etter suksessen på Coachella.

Foreløpig er det ikke kjent om gruppen også planlegger en turné utenfor USAs grenser.

I 1993 spilte Slash og Axl Rose sammen på Valle Hovin i Oslo da Guns N' Roses besøkte Norge.

LES OGSÅ: Guns N' Roses avslørte ny hemmelighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.