GENERØS: John Arne Riise elsker å overøse kjæresten Louise Angelica Markussen med dyre presanger.
GENERØS: John Arne Riise elsker å overøse kjæresten Louise Angelica Markussen med dyre presanger. Vis mer

Overrasket forloveden med veske til 30 000

- Tusen takk John Arne for denne fantastiske gaven, jubler en gledesstrålende Louise Angelica Markussen etter det eksklusive tilskuddet til garderoben.

SEOGHØR.NO: Det er liten tvil om at fotballspiller John Arne Riise (32) og hans forlovede Louise Angelica Markussen (22) er stormforelsket. Paret uttrykker stadig sin kjærlighet på sosiale medier, og fredag viste Louise Angelica, som også er moteblogger, frem en ny gave hun har fått av fotballkjæresten.

22-åringen fikk en såkalt «W Bag» fra eksklusive Louis Vuitton. Vesken er grå og prydet med motehusets velkjente monogram og har en prislapp på over 30 000 kroner. 

- Tusen takk John Arne for denne fantastiske gaven, skrev bloggeren under bildet.

Store stjerner som Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon og Jessica Alba har alle en «W Bag» i sin samling.

Det er tydelig at Fulham-spilleren elsker å skjemme bort sin vakre kjæreste. Da Louise Angelica fylte år i august fikk hun overrakt en Hermés-veske til 65 000 kroner. I tillegg fløy han flere av hennes venninner til London for å delta i bursdagsselskapet.

Det var tydelig at Markussen også hadde vært snill pike da hun til jul fikk to luksusvesker fra Chanel og støvletter fra samme merket.

John Arne og Louise Angelica planlegger nå bryllup i Norge 24. mai.

HOLLYWOOD-FAVORITT: Louis Vuittons «W»-veske er svært populær blant Hollywood-stjernene. Reese Witherspoon (t.v.) har en variant i klassisk brunt, Sarah Jessica Parker falt for en knallgul variant, mens Jessica Alba har investert i utgave i mindre størrelse. 
 Foto: All Over Press
HOLLYWOOD-FAVORITT: Louis Vuittons «W»-veske er svært populær blant Hollywood-stjernene. Reese Witherspoon (t.v.) har en variant i klassisk brunt, Sarah Jessica Parker falt for en knallgul variant, mens Jessica Alba har investert i utgave i mindre størrelse. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Se Riise spille piano