HIPP HURRA: Bestemor Zeta fikk etterlengtet besøk av barnebarnet Catherine Zeta-Jones på 91-årsdagen. Foto: All Over Press
HIPP HURRA: Bestemor Zeta fikk etterlengtet besøk av barnebarnet Catherine Zeta-Jones på 91-årsdagen. Foto: All Over PressVis mer

Overrasket farmor på bursdagen

Catherine Zeta-Jones tok privatflyet til Wales for å feire bursdag.

SEHER.NO: Etter at hun giftet seg med Micahel Douglas (63) for over syv år siden, har Catherine Zeta-Jones (38) nesten ikke vært hjemme i Wales. 

Denne uken overrasket hun alle med å ta seg fri fra den tette LA-timeplanen og avlegge familien i Storbritannia et kjærkomment besøk, skriver The Daily Mail.

I et privat jetfly dro hun fra luksushjemmet i Bermuda til Swansea i Wales for å overraske farmoren, Zeta, på 91-årsdagen.

Michael Douglas og deres to barn Dylan (7) og Carrie (4) var ikke med til Wales.

Som seg hør og bør for en tidligere Oscar-vinner, oste det glamour av Zeta-Jones da hun vendte tilbake til sine røtter iført elegant svart lær fra topp til tå.

Faren, businessmannen David Jones, møtte henne på flyplassen og kjørte henne senere på dagen til bestemorens hjem i Ravenhill, Swansea, sammen med Catherines mor, Pat.

Der ble de i to timer, bare avbrutt av en liten tur ut til den lokale blomsterhandleren, før Catherine og foreldrene returnerte til deres hjem i nabobyen Mumbles.

Catherine tok mellomnavnet 'Zeta' etter bestemoren, som er oppkalt etter en båt hennes oldefar en gang seilte med.

Les også: På Oscar med sports-BH!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.