Overrasket fansen på Twitter

La ut undertøysbilde fra garderoben.

LA UT EGET BILDE: Slik ser det ut når modellene Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel og Erin Heatherton tar bilde av seg selv før de skal på catwalken for undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Stella
LA UT EGET BILDE: Slik ser det ut når modellene Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel og Erin Heatherton tar bilde av seg selv før de skal på catwalken for undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jobben som modeller for undertøysmerket Victorias' Secret har gjor Candice Swanepoel (23), Erin Heatherton (22) og Alessandra Ambrosio (30) til tre av verdens største sex-symboler.

Derfor var det mange fans som nok fikk seg en gledelig overraskelse da de tre skjønnhetene la ut et bilde av seg selv fra garderoben, før de skulle på catwalken for å vise det siste undertøyet fra sin arbeidsgiver.

Flere av Victoria's Secret-modellene bruker det sosiale nettstedet aktivt for å holde kontak med sine fans, og Candice Swanepoel har blant annet benyttet det til å legge ut spesielle bilder av seg selv og modellvenninnene.

26-åringen la blant annet ut et bilde av seg selv med blod rundt øynene for å markere Halloween-høytiden i oktober.

Nå spør fansen seg hva som blir det neste fra den vakre blondinen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk klaget på at jeg var toppløs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer