Overrasket fansen på Twitter

Tilhengerne trodde ikke sine egne øyne da de så popstjernens nye stil.

OVERRASKET: Rihanna viste seg fram fra en ny side på Twitter fredag med blonde lokker. Foto: Stelal
OVERRASKET: Rihanna viste seg fram fra en ny side på Twitter fredag med blonde lokker. Foto: Stelal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Rihanna har blitt berømt for sine vakre mørke krøller, men fredag måtte millioner av fans klype seg i armen da sangerinnen la ut nye bilder av seg selv på nettstedet Twitter - med blondt hår!

«Back2Work 1st Cover of the year!!!!'» skrev Rihanna og siktet til en ny fotoshoot for bladet Elle, som er grunnen til at hun nå prøver livet som blondine.

Mange fans sendte ifølge Daily Mail popstjernen spørsmål om hun bruker parykk på bildene, men «Umbrella»-sangeren forsikret dem om at det er hennes eget hår.

Senere la hun også ut et bilde av seg selv i helfigur, hvor hun spøkte med at hennes nye støvler fikk henne til å føle seg som en stripper.

Foreløpig er det ikke kjent om Rihanna planlegger å bytte tilbake til sin naturlige hårfarge så fort fotoshooten er over, eller om hun har bestemt seg for at livet er morsommere som blondine...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Depper over sin voldelige eks

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer