ENGLER: Miranda (t. h.) er én av de såkalte Victorias Secret-englene. Her er hun sammen med (fra venstre) Candice Swanepoel, Lily Aldridge og Adriana Lima. Foto: All Over Press
ENGLER: Miranda (t. h.) er én av de såkalte Victorias Secret-englene. Her er hun sammen med (fra venstre) Candice Swanepoel, Lily Aldridge og Adriana Lima. Foto: All Over PressVis mer

Overrasket fansen med toppløsbilde

«Victorias Secret»-modell Miranda Kerr er ikke redd for å by på seg selv.

SEOGHØR.NO: I oktober i 2013 kom det frem at Miranda Kerr (31) og skuespiller Orlando Bloom (38) gikk hvert til sitt etter tre års ekteskap. Paret annonserte bruddet i en felles pressemelding via en av deres talspersoner, skrev E! Online da bruddet ble kjent:

- I en felles uttalelse kunngjør Orlando Bloom og Miranda Kerr at de har levd hver for seg de siste månedene. Etter seks år i forhold, har de nylig bestemt seg for gå gjennom med separasjonen, uttalte talspersonen den gang.

Etter at bruddet ble offentlig, har de to vist seg sammen med sønnen Flynn (4) flere ganger.

– Jeg går på date fra tid til annen hvis jeg har tid, men på dette punktet i livet er sønnen min første prioritet. Jeg ser ikke etter et forhold, sa Kerr til Harpers Bazaar i januar i år.

Men selv om hun ikke er ute etter et forhold, stopper ikke det 31-åringen i å legge ut utfordrende bilder på Instagram. Mandag denne uken delte skjønnheten et bilde med fansen – og hun droppet bikinitoppen.

Saken fortsetter under bildet.

A photo posted by KORA Organics (@koraorganics) on

FAMILIETID: Miranda og Orlando var et par i seks år før de bestemte seg for å skilles. Her er de på tur med sønnen Floyd i 2013. Foto: All Over Press
FAMILIETID: Miranda og Orlando var et par i seks år før de bestemte seg for å skilles. Her er de på tur med sønnen Floyd i 2013. Foto: All Over Press Vis merBildet ble lagt ut i forbindelse med Mirandas organiske hudpleie-serie.

«Tips: Når du bytter ut den ikke-organiske hudpleie-serien din med en organisk én, vil huden din trenge å bearbeide de gjenstående kjemikalene. Vi anbefaler å drikke masse vann for å hjelpe rensingen!», skrev modellen i bildeteksten.

Tidligere har hun også kommet ut med en sexy promovideo for hudpleie-serien.

LES OGSÅ: Feiret jul sammen for sønnens skyld