PÅ VEI TIL BASSENGET: Etter å ha delt meldingen fra hotellrommet på Twitter, ble Britney observert på vei ned til bassenget, med kjæresten Jason Tarwick. Foto: All Over Press
PÅ VEI TIL BASSENGET: Etter å ha delt meldingen fra hotellrommet på Twitter, ble Britney observert på vei ned til bassenget, med kjæresten Jason Tarwick. Foto: All Over Press Vis mer

Overrasket fansen med private bilder

Britney demonstrerte toppformen på Twitter.

Publisert
SEOGHØR.NO: Sangstjernen Britney Spears (31) har tatt seg en kort pause fra dommerjobben i «X Factor», etter den amerikanske nasjonaldagen, 4. juli.

Sammen med sine barn Sean Preston (6) og Jayden James (5) dro Britney på badeferie i Maui, i Hawaii.

Britney lot også sine fans på nettsamfunnet Twitter få være med på ferien.

- Gjør meg klar til bassenget! Gleder meg til å ha det gøy, skrev hun på Twitter.

Sammen med meldingen, delte Spears et bilde av seg selv, iført kun en blå bikini, der hennes veltrente mage og slanke silhuett kom tydelig fram

Britney skal angivelig ha jobbet hardt med å forbedre fysikken de to siste månedene. Hun erstattet angivelig mat med jus, og trente i flere timer hver dag.

I slutten av juni hadde ekstremslankingen gitt resultater. Britney dukket opp på jobb iført en minimal rød og trangtsittende kjole, med stor utringing, og virket gladere enn på lenge.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi ble nektet å se direkte på Britney  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer