Overrasket fansen med lettkledd-video

- Dette er en takk til alle dere som går på konsertene mine. Se videoen!

KASTER KLÆRNE: Avril Lavigne overrasker fansen med å posere naken i et badekar i sin nye musikkvideo. Foto: Fame Flynet
KASTER KLÆRNE: Avril Lavigne overrasker fansen med å posere naken i et badekar i sin nye musikkvideo. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rocke-stjernen Avril Lavigne er ikke kjent for å spille på nakenhet og sex i sine musikkvideoer, men da hun torsdag skulle feire avslutningen på sin ett år lange verdens-turné, fikk fansen se en ny side av 27-åringen.

I en hilsen på video-nettsiden YouTube la Lavigne ut en hilsen fra sitt hotellrom, etterfulgt av en fersk video til sin sang «Goodbye», hvor hun poserer både naken og kun iført undertøy.

- Dette er en takk til alle dere som går på konsertene mine, og til alle dere som kjøper musikken min, sier hun i videohilsenen.

Den lettkledde videoen, som er filmet i svart-hvitt, er spilt inn på hotellet Chateau Marmont i Los Angeles, som er et av de mest populære hotellene i filmbyen blant amerikanske kjendiser.

Lavigne er kjent for å holde hyppig kontakt med sine fans via nettsiden Twitter - hvor hun har over fire millioner tilhengere.

Privat smiler også livet til Avril. Rockestjernen dater for tiden rikmannssønnen og reality-stjernen Brody Jenner (28).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik slår de tilbake mot bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer