Overrasket fansen med bikinidans

Slik har du aldri sett supermodellen. Se video!

VISTE FRAM DANSEFERDIGHETENE: Kate Upton slår seg løs i den uhøytidelige dansevideon til kjendisfotografen Terry Richardson. Foto: Terry Richardson
VISTE FRAM DANSEFERDIGHETENE: Kate Upton slår seg løs i den uhøytidelige dansevideon til kjendisfotografen Terry Richardson. Foto: Terry Richardson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Kates bikinidans i videoen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske modellen Kate Upton har blitt ett av de mest populære moteikonene i verden, etter at hun i februar fikk æren av å pryde forsiden til den prestisjetunge badedraktutgaven av bladet Sports Illustrated.

Berømmmelsen har ført til at 19-åringen kan velge og vrake i tilbud fra verdens mest kjente fotografer.

En av de som har fått ja, er fotografen Terry Richardson, som nylig skapte overskrifter da han sa at han angret på at han hadde gått til sengs med skuespilleren Lindsay Lohan.

Da Kate kom på besøk ble tonen så god mellom henne og Terry at de brukte pausene mellom foto-øktene til lage ablegøyer foran hans videokamera.

Nå har Terry lagt ut et av klippene på nettstedet YouTube, og kort tid etter at den ble lagt ut har den spredd seg til medier over hele verden.

I klippet viser Kate fram sine danseferdigheter, kun iført en minimal bikini.

- Denne sangen heter «Cat Daddy», sier en lattermild Kate før hun avbryter seg selv.

- Dette er alt dere får se folkens, legger hun til etter å ha avsluttet dansingen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun er årets badedraktmodell

/p>

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer