PAPPA IGJEN: Fredag annonserte sangeren Michael Bublé at han og kona Luisana Lopilato har blitt foreldre til en liten gutt. Han la stolt ut dette bildet på Twitter.  Foto: Michael Bublé/Twitter
PAPPA IGJEN: Fredag annonserte sangeren Michael Bublé at han og kona Luisana Lopilato har blitt foreldre til en liten gutt. Han la stolt ut dette bildet på Twitter. Foto: Michael Bublé/TwitterVis mer

Overrasket fansen med babybilde

Sangeren Michael Bublé ble pappa for andre gang.

SEOGHØR.NO: Fredag viste Michael Bublé (40) stolt frem det nyeste medlemmet i familien Bublé. Han og kona Luisana Lopilato (28) kunne da ønske velkommen til sitt andre barn, en sønn som får navnet Elias Bublé.

- Og så var det fire. Vi introduserer Noahs lillebror Elias Bublé, skrev Michael under bildet og la til emneknaggene «familie», «velsignet» og «brødre».

«Everything»-sangeren begynte å date den argentinske skuespilleren Lopilato i 2008 og fem år senere fikk de sin første sønn Noah. At paret venter sitt andre barn sammen annonserte artisten selv i en Instagram-video med hjelp av eldstesønnen. Noah peker nemlig på mammas mage og svarer «baby» på spørsmål om hvem som er inne i magen.

GLAD I PAPPAROLLEN: Her er Bublé med sin eldste sønn Noah.  Foto: Xposure
GLAD I PAPPAROLLEN: Her er Bublé med sin eldste sønn Noah. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Michael Bublés sønn sendt til sykehus