Harrison Ford:

Overrasket fansen etter ulykken

Harrison Ford og kona Calista Flockhart er vanligvis et svært privat par.

PRIVATE: Skuespillerparet er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Foto: David Fisher / REX / NTB
PRIVATE: Skuespillerparet er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer ble det kjent at Hollywood-stjernen Harrison Ford (78) hadde skadet seg under «Indiana Jones»-innspilling. Det skal ha skjedd da han trente til en kampscene i den kommende filmen, som etter planen kommer ut i 2022.

- Under trening til en kampscene, skadet Harrison Ford seg i skuldra. Produksjonen vil fortsette mens en passende behandling blir vurdert, og timeplanen vil bli tilpasset som nødvendig de kommende ukene, opplyste Disney til Deadline.

PÅ JOBB: Harrison Ford på sett for å spille inn den neste «Indiana Jones»-filmen. Foto: Stuart Wallace / Shutterstock/ NTB
PÅ JOBB: Harrison Ford på sett for å spille inn den neste «Indiana Jones»-filmen. Foto: Stuart Wallace / Shutterstock/ NTB Vis mer

Filmstudioet, Disney, informerte imidlertid ikke om hvor alvorlig skaden til Ford var, meldte BBC.

Nå er det likevel noe helt annet skuespilleren får oppmerksomhet for.

PINLIG?: Harrison Ford glemte tilsynelatende navnet på »Blade Runner»-kollega Ryan Gosling midt under et intervju på Graham Norton show. Video: BBC Brit Vis mer

Ferierte i Europa

78-åringen har siden 2010 vært gift med skuespillerkollega Calista Flockhart (56). Ekteparet bor på en ranch i Wyoming, og er sjeldent å observere ute i rampelyset. Faktisk er Ford kjent som en av Hollywoods mest private skuespillere, og han verner godt om privatlivet sitt.

Derfor var det svært overraskende da bilder av paret dukket opp i medier verden om, deriblant People.

Både Ford og Flockhart skal ha beundret omgivelsene på ferie i Kroatia.

Ekteparet ble observert rundt i Dubrovnik, sammen med adoptivsønnen Liam (20), på sightseeing med en guide. Ford var ikledd en grå t-skjorte og et par khaki-bukser, og Flockhart var iført en rød sommerkjole og sporty joggesko.

ETTERFORSKES: 13. februar skulle skuespiller og pilotentusiast, Harrison Ford, lande på John Wayne-flyplassen i Orange County i California. I stedet for å lande på rullebanen, gikk han for taksebanen. Ford etterforskes nå for regelbruddet, som kunne endt i katastrofe. Video: John Wayne airport / CNN Vis mer

Som nevnt ble 78-åringen skadet på filmsettet tidligere denne sommeren. Han skal nå være på bedringens vei etter han pådro seg skulderskaden, og vandret rundt i Dubrovniks gater uten høyrearmen i fatle, i motsetning til tidligere.

Skuespillerparet har vært gift i over ti år, og i fjor delte «Indiana Jones»-stjerna sitt beste tips til hvordan man kan ivareta et langvarig ekteskap. Det gjorde han i et intervju med bladet Parade:

- Ikke snakk, bare nikk, spøkte Ford da.

LES OGSÅ: Røper gravidnyhet ett år etter bruddet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer