Premiere på «Jersey Boys»:

Overrasket etter operasjonen

Kjendisene kickstartet torsdagskvelden på rød løper i Oslo.

DUKKET OPP: Under to uker etter at Merete Lingjærde lå på operasjonsbordet, møtte hun opp med ektemannen Anders Mørk på premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DUKKET OPP: Under to uker etter at Merete Lingjærde lå på operasjonsbordet, møtte hun opp med ektemannen Anders Mørk på premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CHATEAU NEUF (Se og Hør): Torsdag 27. januar er det endelig duket for premiere på musikalen «Jersey Boys» på Chateau Neuf i Oslo, hvor blant andre Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset er å se på scenen.

Selv med strenge koronarestriksjoner i hovedstaden, er det flere kjente ansikter som torsdag kveld møtte opp for å få med seg den storslåtte musikalen.

Overrasket i høye hæler

Blant dem Merete Lingjærde (59) - som nesten kommer rett fra operasjonsstuen. Hun ble for under to uker siden operert i beinet, etter at hun pådro seg stygge skader under en slalåmferie i jula.

Men det stopper henne ikke fra å møte opp på premiere.

- Jeg tok på meg høye hæler i dag! Jeg har ligget hjemme omtrent siden jeg ødela beinet, så nå er det fantastisk å bare komme seg ut og se mennesker, sier hun til Se og Hør.

Hun har riktignok både skinne og krykker til å støtte seg med, men innrømmer at hun er ganske utålmodig av seg.

Lingjærde forteller at det går bedre og bedre etter operasjonen, og at hun så å si nå er smertefri på dagtid. På natten hender det imidlertid at hun våkner av smerter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer