Chrissy Teigen:

Overrasket ektemannen med nakenbilde og kake

John Legend fikk en farsdagsfeiring han sent vil glemme.

GOD STØTTE: I mars hyllet modellen ektemannen John Legend for å ha vært en enorm støtte.

- Han er akkurat så godhjertet, tålmodig, kjærlig og forståelsesfull som han framstår, skrev hun i et innlegg i bladet Glamour. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: I mars hyllet modellen ektemannen John Legend for å ha vært en enorm støtte. - Han er akkurat så godhjertet, tålmodig, kjærlig og forståelsesfull som han framstår, skrev hun i et innlegg i bladet Glamour. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Chrissy Teigen (31) er kjent for å dele bilder fra livet med sin popstjerne-ektemann John Legend (38) og deres datter Luna (14 mnd.) på Instagram.

Men fansen fikk seg en overraskelse da Chrissy avslørte hvordan hun gratulerte John med farsdagen forrige helg.

Delte nakenbilde på Instagram

Chrissy la nemlig ut et bilde av seg selv hvor hun poserer naken i en seng - delvis tildekket av et laken.

Samtidig holder hun en kake med et kort hvor det står «gratulerer med farsdagen».

Supermodellen legger ikke skjul på at hun er stolt av sin evne til å overraske.

«Jeg overrasket John med en hemmelig tur til Boston for å møte ham. Gavenivå 10/10», skriver hun i teksten til bildet.

Successfully surprised John with a secret trip to see him in Boston :) gift level 10/10

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

I april i fjor jublet Chrissy og John av glede da de ønsket datteren velkommen til verden.

Supermodellen og musiker-ektemannen delte i tiden etterpå en rekke søte familiebilder på sosiale medier, men så, bare fire måneder etter fødselen, avslørte den mørke skjønnheten at hun led av fødselsdepresjon.

- Jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg var så ulykkelig, delte Teigen i et lengre innlegg i magasinet Glamour, og fortsatte:

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjelden å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Ofte brøt jeg ut i gråt, helt plutselig.

Nå forteller supermodellen at hun også kjemper mot sterk angst i hverdagen, og at selv om hun prøver å kontrollere tilstanden med antidepressiva, opplever hun store likevel utfordringer i dagliglivet.

- Hvert steg jeg tar føles litt utrygt. Det er en utrolig rar følelse man ikke kan forstå med mindre man sliter med sterk angst. Det føles som om at alle stirrer på deg, forteller hun til Marie Claire, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

Det søte ekteparet har ved flere anledninger sagt at de ønsker seg en stor familie sammen, og til Marie Claire insisterer Chrissy på at hun ikke vil la angsten sette en stopper for å gi lille Luna søsken.

- Jeg kan absolutt tenke meg å adoptere eller ta inn fosterbarn. Men jeg elsket å gå gravid. Kanskje jeg burde være redd for å bli rammet av fødselsdepresjon igjen, men jeg vet ikke. Det kan vel ikke bli verre enn det allerede har vært? undres hun.

Det var i 2007 at Chrissy ble kjæreste med artisten John Legend. Fire år senere forlovet de seg, og i 2013 giftet duoen seg i en romantisk seremoni ved Comosjøen i Italia.

- Forhåpentligvis får vi en like stor ungeflokk som Angelina og Brad. Det ville jeg ha elsket. Jeg vil definitivt ha mange barn, og det vil John også.

- Jeg vil gjerne ha fire barn for jeg kommer selv fra en liten familie, så jeg ønsker meg disse digre Thanksgiving-middagene, avslørte hun til UsWeekly.com året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen oppfylte drømmen til fremmed kvinne