<p>OVERRASKET BARNA: Orlando Bloom og Katy Perry jobber begge aktivt med veldedighet, og stilte like gjerne opp på barnesykehuset i Los Angeles for å overraske barna. Utkledd som nissemor og -far spredde de juleglede rundt for de syke barna. Foto: CHLA/Splash News, NTB scanpix</p>

OVERRASKET BARNA: Orlando Bloom og Katy Perry jobber begge aktivt med veldedighet, og stilte like gjerne opp på barnesykehuset i Los Angeles for å overraske barna. Utkledd som nissemor og -far spredde de juleglede rundt for de syke barna. Foto: CHLA/Splash News, NTB scanpix

Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom:

Overrasket de syke barna med julebesøk

Katy Perry og Orlando Bloom fikk barna til å juble av glede. 

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg jul med stormskritt, og til helgen skal familier verden over samles for å spise god mat og tilbringe verdifull tid med hverandre.

Det er derimot ikke alle som har det sånn. På sykehus rundt om ligger det flere mennesker som av diverse årsaker ikke får reist hjem i jula. Noen av disse er barn, og ligger på barnesykehuset i Los Angeles.

Sykehuset jobber blant annet tett med kreftsyke barn. Denne uka kunne derimot pasientene juble, for de fikk noen helt spesielle gjester på besøk.

Tar seg tid

Superparet bestående av popstjernen Katy Perry (32) og Orlando Bloom (39) tok nemlig turen innom sykehuset for å spre litt etterlengtet juleglede i korridorene og på pasientværelsene. Det skriver The Huffington Post.

På Instagram har sykehuset lagt ut flere bilder fra det celebre besøket, som viser både lykkelige stjerner og barn. Orlando og Katy hadde for anledningen tatt på seg både nisseluer og nissekåper.

«Aldri slemme, alltid snille. Barna ved CHLA fikk et etterlengtet besøk av nissen og kona... Som tilfeldigvis ser ut som Katy Perry og Orlando Bloom», står det i en av bildetekstene.

Det hersker liten tvil om at barna nøt godt av besøket. På flere av bildene ser man pasienter, alt fra babyer til eldre barn, som stråler av glede i superstjernenes nærvær.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Dette er langt fra første gang de travle superstjernene tar seg tid til å drive med veldedig arbeid.

Begge to jobber tett med UNICEF, og har fått den såkalte «Audrey Hepburn-prisen» for innsatsen sin. Katy fikk den forrige måned, mens Orlando sikret seg hederen i fjor.

Het flørt

Helt siden Orlando Bloom (39) og Katy Perry (32) traff hverandre under årets Golden Globe Awards i januar, har de vært et av Hollywoods heteste par.

Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen, spaserer hånd i hånd offentlig og gjort alt annet normale kjærestepar gjør, så har duoen forholdt seg tause om forholdet offentlig. Det har derimot kommet små hint hele veien.

Først delte Katy flere bilder av seg selv på Thanksgiving-feiring sammen med sin familie og Orlando Bloom.

Senere, den 29. november dukket de to opp på en UNICEF-galla i New York, hvor de ikke la skjul på sine sterke følelser for hverandre, da de satt sammen i salen.

I desember satte de to virkelig fyr på ryktebørsen, da Katy ble sett med en ny og stor diamantring. Katy gjorde ifølge Daily Mail ikke noe forsøk på skjule ringen, som ser ut til å være en stor gul diamant omgitt av flere små hvite diamanter.

Katy og Orlando var på vei ut fra nattklubben Polo Bar i New York, da de møtte på fotografene. Paret har derimot ikke kommentert ryktene.

Turbulente kjærlighetsliv

Orlando Bloom har sønnen Flynn sammen med supermodellen Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013.

Siden har kjekkasen har vært koblet til flere skjønnheter som Selena Gomez (23) og Margot Robbie (25).

Katy Perry på sin side hatt et turbulent kjærlighetsliv.

I 14 måneder var hun gift med skuespiller Russell Brand, men i 2012 ble hun dumpet. Siden har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph.

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

LES OGSÅ: Kjenner du igjen disse stjernene?