KLINTE TIL: Mikaela Laurén kysser Cecilia Brækhus under en pressekonferanse med bokserne mandag. De møtes til kamp i Oslo Convention Center i Stokke 21. oktober.
Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
KLINTE TIL: Mikaela Laurén kysser Cecilia Brækhus under en pressekonferanse med bokserne mandag. De møtes til kamp i Oslo Convention Center i Stokke 21. oktober. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Vis mer

Mikaela Laurén og Cecilia Brækhus:

Overrasket Cecilia Brækhus med kyss

Proffbokseren svarte med en ørefik.

Publisert

(Se og Hør): Under en pressekonferanse i Oslo mandag skulle det ifølge Dagbladet være en såkalt staredown mellom svenske Mikaela Laurén og Cecilia Brækhus.

Så skjer det noe helt uventet. Mens bokserne forsøker å stirre hverandre i senk, bøyer Laurén seg frem og kysser Cecilia på munnen.

Ifølge avisa blir Brækhus helt satt ut av det overraskende stuntet, og leverer en kjapp ørefik tilbake.

ØREFIK: Mikaela Laurén kysser Cecilia Brækhus. Det gikk tilsynelatende ikke helt som planlagt. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
ØREFIK: Mikaela Laurén kysser Cecilia Brækhus. Det gikk tilsynelatende ikke helt som planlagt. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Vis mer

Etterpå høres latteren til Brækhus som klinger i lokalet. Cecilia og Laurén møtes allerede lørdag til et norsksvensk prestisjeoppgjør i Stokke.

- Jeg har aldri vært bedre. Og jeg kommer for å knocke Cecilia ut. Ellers hadde jeg ikke vært her, sa Mikaela Laurén før det ikoniske kysset kom, ifølge Dagbladet.

Brækhus mener imidlertid at det er hun som tar seieren.

- For hver kamp så blir det tøffere for meg. Men søndag er jeg fortsatt verdensmester, sa Cecilia Brækhus.

Kalt for uforskammet

Det er ikke første gang bokserivalene skaper overskrifter sammen. Da de begge gjestet talkshowet til Fredrik Skavlan i september, endte det i munnhuggeri.

Laurén kalte nemlig Brækhus for uforskammet fordi Brækhus skal ha vært avvisende overfor henne i en periode de trente sammen i Stockholm.

- Jeg er en sosial person som liker å ha det gøy utenfor boksingen, men det ønsker ikke Cecilia. Vi sparret sammen mange ganger. Hun kommer, trener og går, fortalte Laurén.

DÅRLIG STEMNING: Proffbokserne Cecilia Brækhus og Mikaela Laurén kom i munnhuggeri under et besøk hos Fredrik Skavlan. Foto: NRK / Monkberry. Vis mer Vis mer

- Tjukk

Munnhuggeriet stoppet ikke der, da Brækhus påstod at Laurén kalte henne tjukk.

- Det gjorde jeg ikke, sa Laurén.

- Jo, det gjorde du, på svensk tv. Jeg ble litt sur når hun kalte meg tjukk.

- Men du hadde faktisk et problem med å nå vekta. Ingen røyk uten ild, svarte svensken.

LES OGSÅ: Her er Skavlan i studio med samboerens eks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer