Overrasket alle med forlovelse

Johnny Depp og 23 år yngre Amber Heard skal gifte seg.

FORLOVET: Ifølge flere amerikanske kjendismedier har Hollywood-paret Johnny Depp og Amber Heard forlovet seg. Tidligere denne uken ble skjønnheten fotografert med en diamantring på fingeren, men paret har foreløpig ikke bekreftet den overraskende nyheten. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
FORLOVET: Ifølge flere amerikanske kjendismedier har Hollywood-paret Johnny Depp og Amber Heard forlovet seg. Tidligere denne uken ble skjønnheten fotografert med en diamantring på fingeren, men paret har foreløpig ikke bekreftet den overraskende nyheten. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klare for bryllup!

Superparet Johnny Depp (50) og Amber Heard (27) er kjent for å verne om sitt kjærlighetsforhold, men fredag kveld avslørte People at de to er forlovet.

- Selvsagt kunne de ikke vært gladere over å være forlovet og lykkeligere over å dele resten av livet sammen, forteller en kilde til nettstedet - og legger til at Heard har fortalt om forlovelsen til «nære venner».

Også kilder til nettstedet UsWeekly bekreftet forlovelsesryktene fredag.

- Frieriet fant sted for en stund siden, hun har bare ikke gått med ringen før nå, uttaler deres innsidekilde.

Depp, som var sammen med den franske artisten Vanessa Paradis (41) i 14 år uten å gifte seg, kan tilby Heard to «stebarn» fra forholdet med Paradis, Lily-Rose (14) og Jack (11).

- Amber kommer virkelig godt overens med ungene og liker veldig godt å tilbringe tid med dem. Hun har til og med tatt med Lily på shopping alene for å bli bedre kjent, forteller People sin kilde.

Tidligere denne uken ble den 27 år gamle skuespilleren fotografert med en massiv diamantring på ringfingeren, noe som startet forlovelsesryktene for fullt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer