Margot Robbie:

Overrasket alle med bryllup

Filmstjernen la ut tvetydig bilde på Instagram.

GIFTET SEG: Den unge Hollywood-stjernen Margot Robbie har giftet seg i all hemmelighet. Her er hun avbildet med Oscar-vinner Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premieren i London i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Den unge Hollywood-stjernen Margot Robbie har giftet seg i all hemmelighet. Her er hun avbildet med Oscar-vinner Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premieren i London i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag begynte bryllupsryktene å svirre rundt «Suicide Squad»-stjernen Margot Robbie (26) og kjæresten Tom Ackerley, ifølge People.

Og etter alt å dømme viste ryktene seg å stemme.

Den australske avisen The Daily Telegraph publiserte tirsdag morgen norsk tid flere bilder fra det som skal være parets hemmelige bryllup.

Ifølge avisen giftet Robbie seg med Ackerley mandag, i en intim seremoni i Byron Bay i Australia, klokken 16 lokal tid. Omlag 45 nære venner og familiemedlemmer var til stede i bryllupet, som foregikk på en privat eiendom.

Hemmelighold overfor gjestene

Margot Robbie er blitt en stor stjerne med filmer som «The Wolf of Wall Street», «The Legend of Tarzan» og «Focus», og liker å holde privatlivet for seg selv.

Ifølge The Daily Telegraph var bryllupet en strengt bevoktet hemmelighet. Gjestene ble bedt om å ikke ta med seg kameraer, og de visste heller ikke hvor bryllupet skulle bli holdt. Bryllupsfølget ble fraktet til eiendommen i busser fra flere steder langs kysten.

Avisen skriver at paret takket ned til en lukrativ avtale med et magasin fordi de ønsket at bryllupsdagen skulle bli så privat som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer