GIFTET SEG: Den unge Hollywood-stjernen Margot Robbie har giftet seg i all hemmelighet. Her er hun avbildet med Oscar-vinner Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premieren i London i 2014. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Den unge Hollywood-stjernen Margot Robbie har giftet seg i all hemmelighet. Her er hun avbildet med Oscar-vinner Leonardo DiCaprio på «The Wolf of Wall Street»-premieren i London i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Margot Robbie:

Overrasket alle med bryllup

Filmstjernen la ut tvetydig bilde på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag begynte bryllupsryktene å svirre rundt «Suicide Squad»-stjernen Margot Robbie (26) og kjæresten Tom Ackerley, ifølge People.

Og etter alt å dømme viste ryktene seg å stemme.

Den australske avisen The Daily Telegraph publiserte tirsdag morgen norsk tid flere bilder fra det som skal være parets hemmelige bryllup.

Ifølge avisen giftet Robbie seg med Ackerley mandag, i en intim seremoni i Byron Bay i Australia, klokken 16 lokal tid. Omlag 45 nære venner og familiemedlemmer var til stede i bryllupet, som foregikk på en privat eiendom.

LAV PROFIL: Margot Robbie og Tom Ackerley (bak t.v.) har fortsatt til gode å vise seg sammen på rød løper. Her er de sammen på en flyplass i Japan i august. Foto: Masatoshi Okauchi / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
LAV PROFIL: Margot Robbie og Tom Ackerley (bak t.v.) har fortsatt til gode å vise seg sammen på rød løper. Her er de sammen på en flyplass i Japan i august. Foto: Masatoshi Okauchi / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Hemmelighold overfor gjestene

Margot Robbie er blitt en stor stjerne med filmer som «The Wolf of Wall Street», «The Legend of Tarzan» og «Focus», og liker å holde privatlivet for seg selv.

Ifølge The Daily Telegraph var bryllupet en strengt bevoktet hemmelighet. Gjestene ble bedt om å ikke ta med seg kameraer, og de visste heller ikke hvor bryllupet skulle bli holdt. Bryllupsfølget ble fraktet til eiendommen i busser fra flere steder langs kysten.

Avisen skriver at paret takket ned til en lukrativ avtale med et magasin fordi de ønsket at bryllupsdagen skulle bli så privat som mulig.

Likevel klarte altså paparazzifotografer å forevige bryllupsdagen. På de kornete bildene kan man se at Robbie var iført en bohemsk blondekjole med bare skuldre, stylet med enkle smykker og løst oppsatt hår.

STJERNE: Margot Robbies rolle i «The Wolf of Waal Street», ser hun spilte mot Leonardo DiCaprio (t.h.), ble hennes store gjennombrudd. Foto: Red Granite Pictures / NTB Scanpix
STJERNE: Margot Robbies rolle i «The Wolf of Waal Street», ser hun spilte mot Leonardo DiCaprio (t.h.), ble hennes store gjennombrudd. Foto: Red Granite Pictures / NTB Scanpix Vis mer

Overrasket på Instagram

Tidlig tirsdag morgen norsk tid, valgte Margot Robbie tilsynelatende å bekrefte giftermålet - i hvert fall indirekte - på Instagram.

Der publiserte filmstjernen et nærbilde der hun «viser ringfingeren» mot kamera, mens hun og kjæresten kysser i bakgrunnen av bildet. Ifølge People er diamantringen hun har på ringfingeren nyanskaffet.

Et bilde publisert av @margotrobbie

Det overraskende bildet kan tolkes på flere måter.

Kanskje den private Hollywood-stjernen viser fingeren til medias bryllupsspekulasjoner - som oppstod allerede i august? Eller kanskje det hele er en «vi lurte dere, haha»-gest?

Det er nemlig aldri blitt kjent at Margot Robbie og Tom Ackerley har forlovet seg, så bryllupet kom nok som en stor overraskelse på mange.

Imidlertid kan filmskjønnheten ha hintet om den store dagen da hun ankom hjemlandet Australia forrige uke. Ifølge The Daily Telegraph var hun nemlig iført en t-skjorte med påskriften «Say I Do Down Under».

For øvrig er Robbie en av forkjemperne for at likekjønnet ekteskap skal bli lovfestet i Australia, i likhet med popstjernen Kylie Minogue (48) og forloveden Joshua Sasse (29). Og slagordet til kampanjen er nettopp «Say I Do Down Under».

Et par uker før bryllupet la Robbie dessuten ut et søtt kjærestebilde på Instagram, der Ackerley holder armen rundt henne mens de kysser på et dansegulv.

«Denne fyren», skrev hun til bildet, fulgt av en smiley med hjerteformede øyne.

This guy 😍

Et bilde publisert av @margotrobbie

LES OGSÅ: - Det har vært mitt livs tøffeste år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer