ORIGINALT VALG: Den tidligere «Ungkarskvinnen» Emily Maynard inviterte lørdag til overraskelsesbryllup, og giftet seg med forloveden Tyler Johnson iført cowboystøvler.  Foto: @Parisa / Splash News/ All Over Press
ORIGINALT VALG: Den tidligere «Ungkarskvinnen» Emily Maynard inviterte lørdag til overraskelsesbryllup, og giftet seg med forloveden Tyler Johnson iført cowboystøvler. Foto: @Parisa / Splash News/ All Over PressVis mer

Overrasket alle med bryllup

«Ungkarskvinnen» Emily Maynard inviterte til «forlovelsesfest», men dukket opp i brudekjole!

SEOGHØR.NO: Gift i en feil!

Akkurat fem måneder etter at Emily Maynard (28), kjent fra den amerikanske versjonen av «Ungkarskvinnen», forlovet seg for fjerde gang - stod hun brud.

Hun og forloveden Tyler Johnson (28) overrasket alle med å gifte seg lørdag kveld, skriver People.

Turtelduene hadde invitert 200 venner og familiemedlemmer til forlovelsesfest på Johnson-familiens gård i Sharon, South Carolina, men da gjestene ankom viste det seg å være et overraskelsesbryllup!

Gift i støvler

Riktignok hadde paret planlagt bryllupet i skjul i tre måneder, og lagt en romantisk - men avslappet - ramme rundt vielsen.

Bruden, som var kledd i en lys rosa brudekjole fra Modern Trousseau, gikk til alters iført komfortable cowboystøvler - i ekte sørstatsstil.

«Midtgangen» var en sti opplyst med lanterner, og «alteret» var et stort eiketre, der brudgommen stod og ventet på sin utkårede i solnedgangen. Emily Maynards datter Ricki (8) var brudepike.

- Dette er like mye hennes dag som det er min, for dette er en stor forandring for henne. Hun forguder Tyler og han er så snill med henne. Han elsker henne som om hun var hans egen datter. Det har vært så flott å se forholdet deres utvikle seg, forteller bruden rørt til People.

For noen uker siden delte hun disse idylliske familiebildene av seg selv sammen med Tyler og Ricki, på Instagram: Dette er første gang Emily Maynard gifter seg, men altså fjerde gang hun har vært forlovet.

Maynard ble kjent da hun deltok i «The Bachelor» i 2011 og ble forlovet med ungkaren Brad Womack (41) - men senere ombestemte seg

I 2012 fant hun lykken i «The Bachelorette», men forlovelsen med Jef Holm ble også brutt.

Hun har også vært forlovet medNASCAR-sjåføren Ricky Hendrick. Forholdet til Hendrick tok imidlertid en brå slutt da han døde i en flystyrt i 2004.

Nå virker reality-stjernen imidlertid sikker på valget av sin utkårede.

- Gud bragte oss sammen. Han har gitt meg en slik ro i livet. Jeg er så takknemlig for at jeg møtte ham, erklærer nygifte Emily overfor People.

LES OGSÅ: Måtte roes ned med smokk