ELSKER Å SJOKKERE: I august dukket Lil Kim opp i en åletrange drakt som avslørte både g-streng og BH under MTV Music Video Awards. Nå gjenstår det å se hvordan mammamoten hennes blir. Foto: REX/Henry Lamb/Photowire/BEI/All Over Press
ELSKER Å SJOKKERE: I august dukket Lil Kim opp i en åletrange drakt som avslørte både g-streng og BH under MTV Music Video Awards. Nå gjenstår det å se hvordan mammamoten hennes blir. Foto: REX/Henry Lamb/Photowire/BEI/All Over PressVis mer

Overrasket alle med babymage

- Jeg gleder meg veldig til å bli mamma, sier Lil’ Kim.

SEOGHØR.NO: Rapperen Lil’ Kim (39) venter sitt første barn.

Onsdag kveld avslørte artisten at hun er gravid da hun dukket opp i en åletrang kjole på en fest under New York Fashion Week.

- Jeg er så spent, og gleder meg veldig til å bli mamma om noen måneder, fortalte hun til UsWeekly.com.

Lil Kim har holdt graviditeten godt skjult de siste månedene, og da hun inntok scenen på etterfesten til eventet «The Blonds Fashion Week» fikk publikum hakeslepp da de så hennes store babymage.

- Jeg skal bli mor, men jeg kan fremdeles ha det litt gøy, sa hun til den fullsatte salen.

39-åringen har valgt å holde identiteten til barnefaren skjult, men fortalte at hun ikke har noen planer om å trappe ned på karrieren i tiden fremover.

- Jeg kommer til å fortsette å jobbe. Ingenting kan stoppe meg. Babyen har gjort meg enda tøffere, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Viste frem undertøyet på den røde løperen