«Farmen kjendis»-Ingrid Simensen:

Overrasket: - Gikk en faen i meg

Ingrid Simensen overrasket deltakerne i «Farmen kjendis» da hun valgte tvekampgren.

DUELLANTER: I søndagens episode er det Ingrid Simensen og Kjersti Grini som må kjempe om sin plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
DUELLANTER: I søndagens episode er det Ingrid Simensen og Kjersti Grini som må kjempe om sin plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en uke på «Farmen kjendis» er over og nok en deltaker måtte søndag kveld pakke sakene sine og reise fra gården. Denne gangen var det radioprofil Ingrid Simensen (28) som gikk tapende ut av kveldens tvekamp.

Onsdag denne uka ble det oppstyr inne på gården da storbonden Niklas Baarli (32) valgte sin hjelper Kjersti Grini (50) til førstekjempe. Baarli baserte valget sitt på det han kalte «illojalitet». Grini på sin side var sterkt uenig.

Den tidligere håndballspilleren velger da Simensen til andrekjempe, og begge de to må dermed tilbringe natta på kjempehyttene - for andre gang.

Overrasket alle

- Jeg var så spent på det andrekjempevalget. Jeg hadde en liten følelse på at det skulle bli meg, men så trodde jeg egentlig ikke det heller. Men da det ble meg så tenkte jeg nesten litt sånn «ja, ja. Nå har jeg gjort det en gang, så får jeg bare prøve så godt jeg kan en gang til». Så var det bare å omstille seg og komme seg ut på den hytta igjen.

Også i uke to og tre var Simensen på en av kjempehyttene. Først som andrekjempe, deretter for å besøke Tomine Harket (28) som var førstekjempe forrige søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.