«Farmen kjendis»-Ingrid Simensen:

Overrasket: - Gikk en faen i meg

Ingrid Simensen overrasket deltakerne i «Farmen kjendis» da hun valgte tvekampgren.

DUELLANTER: I søndagens episode er det Ingrid Simensen og Kjersti Grini som må kjempe om sin plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
DUELLANTER: I søndagens episode er det Ingrid Simensen og Kjersti Grini som må kjempe om sin plass på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en uke på «Farmen kjendis» er over og nok en deltaker måtte søndag kveld pakke sakene sine og reise fra gården. Denne gangen var det radioprofil Ingrid Simensen (28) som gikk tapende ut av kveldens tvekamp.

Onsdag denne uka ble det oppstyr inne på gården da storbonden Niklas Baarli (32) valgte sin hjelper Kjersti Grini (50) til førstekjempe. Baarli baserte valget sitt på det han kalte «illojalitet». Grini på sin side var sterkt uenig.

Den tidligere håndballspilleren velger da Simensen til andrekjempe, og begge de to må dermed tilbringe natta på kjempehyttene - for andre gang.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Overrasket alle

- Jeg var så spent på det andrekjempevalget. Jeg hadde en liten følelse på at det skulle bli meg, men så trodde jeg egentlig ikke det heller. Men da det ble meg så tenkte jeg nesten litt sånn «ja, ja. Nå har jeg gjort det en gang, så får jeg bare prøve så godt jeg kan en gang til». Så var det bare å omstille seg og komme seg ut på den hytta igjen.

Også i uke to og tre var Simensen på en av kjempehyttene. Først som andrekjempe, deretter for å besøke Tomine Harket (28) som var førstekjempe forrige søndag.

- Jeg burde jo ha klippekort på den turen over det vannet. Den veien kunne jeg godt, spøker Simensen.

På tinget overrasker hun imidlertid alle, da det avsløres at de skal kjempe om plassen på gården i melkespannholding.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg tror jeg var så lei av å undervurdere meg selv, og så gikk det bare en faen i meg og jeg tenkte «vet du hva, jeg prøver! Hva er det verste som kan skje? Det verste som skjer er at jeg ryker og det er ikke så ille», forteller den utslåtte «Farmen kjendis»-deltakeren.

- Jeg var forberedt på å ryke allerede i uke to, så jeg vært dobbelt så lang tid inne på gården som jeg tenkte. Og det hadde vært dritkult hvis jeg vant, og hvis jeg tapte så hadde jeg gjort noe som jeg syns var veldig, veldig skummelt. Det var på en måte en seier for meg å ta melkespann, sier hun, og legger til at hun aldri har konkurrert i noe fysisk.

Dessverre for Simensen sin del endte debuten i tap. Men ifølge henne selv var det ikke så surt.

- Det var en gren jeg står så støtt i hvis jeg taper, fordi Kjersti har jo levd av sine sterke armer - det er karrieren hennes liksom.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Melkekaos

Tvekamptapet var imidlertid ikke første gang 28-åringen hadde en litt dårlig opplevelse med melkespann. Til Se og Hør forteller hun om en hendelse på gården som ikke ble vist på TV, men som hun gjerne skulle delt med det norske folk.

- Det var en dag det var satt melkerekord, også skulle Tomine og jeg separere melka. Også veltet jeg ut alt sammen, så det var melk over hele bakstehuset. Det var helt umulig å vaske opp, altså du får det jo ikke rent siden alt bare setter seg fast i betongen og tørt tømmer.

Vasking var heller ikke like lett for 100 år siden som det er i dag.

- Du har ikke vaskemiddel og man må koke vann, som i tillegg tar veldig lang tid. Så det luktet så surt inne i det bakstehuset. Det kaoset der skulle jeg ønske seerne hadde fått med seg, ler radioprofilen.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli og Dorthe Skappel: Får ikke intervjue realitykollegaer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer