Angus T. Jones:

Overrasker

Han sendte sjokkbølger gjennom Hollywood da han trakk seg tilbake for ti år siden.

TV-FAMILIE: Charlie, Alan og Jake, spilt av Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T Jones. Foto: Greg Gayne/Warner Bros TV/Chuck Lorre productions/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB
TV-FAMILIE: Charlie, Alan og Jake, spilt av Charlie Sheen, Jon Cryer og Angus T Jones. Foto: Greg Gayne/Warner Bros TV/Chuck Lorre productions/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det finnes utallige eksempler på barnestjerner som blir kjendiser over natten, men senere trekker seg ut av rampelyset.

Mange benket seg trolig foran TV-en etter skoletid for å få med seg siste episode av «Two and A Half Men». I serien følger vi brødrene Charlie, spilt av Charlie Sheen, (57) og Alan, spilt av Jon Cryer (58) Harper, og Alans sønn Jake, spilt av Angus T. Jones (29). Trioen bor sammen i Malibu.

Til tross for å ha oppnådd stor kjendisstatus i tidlig alder, valgte Jones, som spiller lille Jake, å vende tilbake til et vanlig liv.

Observert

Etter seriens slutt holdt han lav profil. Han er lite observert på gaten og viser i tillegg få livstegn på sosiale medier.

Nå har 29-åringen imidlertid blitt observert for første gang på et år. På nye bilder kan vi se en skjeggete Jones ikledd en grå t-skjorte, rød caps og briller.

Det er sjeldent 29-åringen viser seg offentlig. Han sto nemlig for mange overskrifter da fortalte om hvorfor han ønsket å både slutte og ta avstand fra den populære serien.

Ble religiøs

Jones fikk først smake på luksus etter at han som tiåring landet rollen i den populære serien i 2003.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer