Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg:

Overrasker

- Jeg har definitivt en greie for stekte kastanjenøtter.

JULESTEMNING?: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg går for lettkledd julestemning. Foto: Formless Beauty
JULESTEMNING?: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg går for lettkledd julestemning. Foto: Formless Beauty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En rekke kjendiser har opp gjennom årene overrasket med lettkledde bilder, dristige antrekk og mye hud.

Denne gangen er det modell og skuespiller Jenny McCarthy (50) og artist og skuespiller Donnie Wahlberg (53) som overrasker stort.

Ekteparet har latt klærne falle for å fronte en ny lipgloss-kolleksjon kalt «The Nude Collection» for merket Formless Beauty.

SLØYFE: Jenny McCarthy får hjelp av to hunder til å skjule brystene, mens Donnie Wahlberg har for anledningen en sløyfe som skjuler de edlere delene hans. Foto: Formless Beauty
SLØYFE: Jenny McCarthy får hjelp av to hunder til å skjule brystene, mens Donnie Wahlberg har for anledningen en sløyfe som skjuler de edlere delene hans. Foto: Formless Beauty Vis mer

Temaet er utvilsomt julestemning. Det er julelue og sløyfe, og det sistnevnte er brukt til å skjule Wahlbergs edlere deler.

Paret har på seg matchende sko og de har også fått selskap av to hunder, men utover sko, sløyfe og lue, ser det ut til at de to stjernene poserer kliss nakne.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har skumle planer. Vis mer

Det to hundene bruker McCarthy tilsynelatende taktisk - for å skjule brystene.

Om dette skaper julestemning gjenstår å se, men McCarthy ser ut til å være godt fornøyd med «nakenbildene».

- Det var morsomt å vise alt sammen med mannen min. Jeg har definitivt en greie for stekte kastanjenøtter og store pakker med røde bånd, forteller 50-åringen til People.

Wahlberg har også uttalt at han elsket å ha det gøy med kona, og at han satte pris på tidspunktet for fotograferingen - fordi han var i god form og dermed klar for å vise frem overkroppen.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

LES OGSÅ: Overrasker med spesiell detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer