Josefine Pettersen:

Overrasker

«SKAM»-stjernen dukker opp i den nye sesongen av Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten».

NY ROLLE: Josefine Pettersen skal spille i «Førstegangstjenesten». Foto: NRK
NY ROLLE: Josefine Pettersen skal spille i «Førstegangstjenesten». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag la NRK ut nye bilder og klipp av den nye sesongen av «Førstegangstjenesten». Der dukket blant annet «SKAM»-stjernen Josefine Pettersen (25) opp. Hun skal spille mot Herman Flesvig (29) i den nye sesongen av «Førstegangstjenesten.»

- Det å få profesjonelle folk på settet er alltid skummelt, for de blir en del av galskapen. Men hun gjorde en formidabel jobb, sier Herman Flesvig til NRK.

Fredag 12. november starter sesong to av NRK-suksessen.

SKUMMELT: Herman Flesvig vant Wenche Foss' ærespris og forteller om hvordan det er å være et forbilde. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Kjente karakterer tilbake

I mai begynte innspillingen av den andre sesongen av NRK-serien «Førstegangstjenesten», med Herman Flesvig og hans mange karakterer i spissen.

Og allerede da, delte NRK de første bildene fra settet.

SNART PREMIERE: Sesong to av «Førstegangstjenesten» er rett rundt hjørnet. Foto: NRK
SNART PREMIERE: Sesong to av «Førstegangstjenesten» er rett rundt hjørnet. Foto: NRK Vis mer

- Bildene hinter om premisset for sesongen, sa Linda Reistad, som er kommunikasjonsansvarlig for serien hos statskanalen, og røpet samtidig at karakteren Preben Lohrengren er med videre i sesong to.

På bildene ser man Flesvig med Lohrengren-sveisen på plass, i det han blir klargjort til opptak.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

«Førstegangstjenesten» er i utgangspunktet en lavbudsjettproduksjon, men for denne runden har NRK åpnet lommeboken i noe større grad.

- Vi har ikke fått mye mer, men litt mer midler til sesong to. Overraskelser kan jeg love seerne, og mye action. Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, kunne redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa avsløre overfor Dagbladet i april.

NEKTET TJENESTE: Herman Flesvig gjør stor suksess med NRK-programmet «Førstegangstjenesten», men én detalj hindret komikeren å selv kunne tjenestegjøre i forsvaret. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Rød løper

Dagen før premieren, torsdag 11. november blir det førpremiere i Norges største kinosal, Colosseum, skriver NRK.

Der skal det være rød løper og stor kjendisfaktor, og ikke minst kommer sjefen selv, Herman Flesvig. Dette er først og fremst en førpremiere for fansen.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

LES OGSÅ: Slik unnslapp han militæret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer