Adele:

Overrasker på ny

Superstjernen er ugjenkjennelig.

OVERRASKET: Adele har det siste året nærmest vært som sunken i jorden, med unntak av enkelte innlegg på Instagram. Da hun i helgen la ut nok et sjelden bilde, fikk det internettet til å koke. Foto: Privat
OVERRASKET: Adele har det siste året nærmest vært som sunken i jorden, med unntak av enkelte innlegg på Instagram. Da hun i helgen la ut nok et sjelden bilde, fikk det internettet til å koke. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å så tvil om at Adele Adkins (32) er en av verdens største stjerner. Med milliarder av avspillinger på Spotify, utsolgte konserter verden over og et ekstremt talent, har hun for lengst skrevet seg inn i historien som en av de mest anerkjente artistene på verdensbasis.

Derfor vekker det også oppsikt at hun tilsynelatende har forduftet fra jordens overflate. Selv om den pågående pandemien har sørget for at mange har forsvunnet smått fra rampelyset, var Adele ekstra tidlig ute.

Det begynner å bli en god stund siden hun ga ut musikk, og hun har ikke vært spesielt aktiv på Instagram det siste året. Derfor er det en liten sensasjon hver gang hun legger ut noe nytt.

En kan heller ikke stikke under stol at stjernen har gjennomgått en stor forandring de siste årene. Hun har alltid blitt hyllet for formene sine, som hun nå i stor grad har slanket av seg.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

- To dronninger

Da hun poppet innom Instagram denne helgen, var det mange som bet seg merke i at hun nok en gang var «ugjenkjennelig» - sammenlignet med hennes tidligere jeg. Det var i forbindelse med at Beyoncé (38) utga sitt visuelle album «Black is King», som utkom på fredag, at hun bestemte seg for å legge ut bildet som nå vekker enorme mengder oppsikt.

«Tusen takk til dronningen, som alltid får oss til å føle oss elsket gjennom kunsten», skriver hun til sine 38,8 millioner følgere. Adeles nyeste innlegg er omtalt av nettsteder som CNN, Insider og Fox, som alle har knagget sakene sine på at det i stor grad er artistens utseende som får oppmerksomhet.

Mens enkelte synes det er artig at hun har på seg en lignende topp som Beyoncé har på seg i videoen sin, trolig nøyaktig den samme fra Burberry, er det vektnedgangen andre påpeker. I tillegg har flere bitt seg merke i stjernens nye krøller. Flere omtaler forandringen som flott, mens andre mener det er problematisk at stjernens utseende de siste årene har vært såpass mye i fokus.

«Det er mange som skriver at hun så bedre ut før eller at hun ikke ser ut som seg selv. Dere burde skamme dere. Å gå ned i vekt er både fysisk og psykisk krevende. Dette er hva hun ville selv. Hun er en dronning, støtt henne», kommenterer en, som har fått hundrevis av likerklikk på kommentaren sin.

I tillegg har stjerner som skuespiller Maisie Williams, artist Kehlani og modell Rudy Bundini kommet med hyllester. Nærmere fire millioner mennesker har likt bildet.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

Stor fan

Det er nok heller ingen hemmelighet at Adele la ut innlegget for å faktisk hylle Beyoncé, ikke for å få oppmerksomhet for seg selv. Hun har flere ganger vært åpen om at hun er stor fan, og at hun fikk et «panikkanfall» da hun møtte stjernen for første gang i 2011.

- Hun dukket opp, så fantastisk ut, og sa til meg: «Du er fantastisk. Når jeg lytter til deg, er det som å høre på gud». Kan du tro at hun sa det?, sa Adele til Rolling Stone.

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Adele har imidlertid til gode å kommentere forandringen direkte, men har altså delt enkelte bilder som tydelig viser at hun har gått ned i vekt.

I anledning sin egen 32 årsdag i mai delte «Hello»-sangeren et bilde av seg selv i en svart, kort kjole. I kommentarfeltet er riktignok 32-åringens «forvandling» fansen fokuserer mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg?» skrev kjendismodellen Chrissy Teigen (34) under bildet. Tusenvis av andre fans kommenterte med samme ordlyd.

«HOMECOMING»: Snart kommer filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Filmen har premiere på Netflix 17. april. Video: Netflix Vis mer

Svindyr skilsmisse

De første bildene av Adeles utseendeforandring begynte å dukke opp bare kort tid etter at hun og ektemannen og partneren gjennom syv år, Simon Konecki, gikk hver til sitt i fjor.

Som mange andre stjernepar, lå det i kortene at skilsmissen kunne koste Adele dyrt - nærmere bestemt halve formuen hennes.

I fjor meldte den britiske tabloidavisen Mirror at Adeles formue på det tidspunktet hadde vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner. Eksparet hadde angivelig ikke inngått særeie da de gifta seg, noe som derfor kan bety at det er sannsynlig at Konecki gikk ut av bruddet omtrent 800 millioner kroner rikere.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen fra Adeles representanter da bruddet ble kjent i fjor.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer