Adele:

Overrasker på ny

Superstjernen er ugjenkjennelig.

OVERRASKET: Adele har det siste året nærmest vært som sunken i jorden, med unntak av enkelte innlegg på Instagram. Da hun i helgen la ut nok et sjelden bilde, fikk det internettet til å koke. Foto: Privat
OVERRASKET: Adele har det siste året nærmest vært som sunken i jorden, med unntak av enkelte innlegg på Instagram. Da hun i helgen la ut nok et sjelden bilde, fikk det internettet til å koke. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å så tvil om at Adele Adkins (32) er en av verdens største stjerner. Med milliarder av avspillinger på Spotify, utsolgte konserter verden over og et ekstremt talent, har hun for lengst skrevet seg inn i historien som en av de mest anerkjente artistene på verdensbasis.

Derfor vekker det også oppsikt at hun tilsynelatende har forduftet fra jordens overflate. Selv om den pågående pandemien har sørget for at mange har forsvunnet smått fra rampelyset, var Adele ekstra tidlig ute.

Det begynner å bli en god stund siden hun ga ut musikk, og hun har ikke vært spesielt aktiv på Instagram det siste året. Derfor er det en liten sensasjon hver gang hun legger ut noe nytt.

En kan heller ikke stikke under stol at stjernen har gjennomgått en stor forandring de siste årene. Hun har alltid blitt hyllet for formene sine, som hun nå i stor grad har slanket av seg.

- To dronninger

Da hun poppet innom Instagram denne helgen, var det mange som bet seg merke i at hun nok en gang var «ugjenkjennelig» - sammenlignet med hennes tidligere jeg. Det var i forbindelse med at Beyoncé (38) utga sitt visuelle album «Black is King», som utkom på fredag, at hun bestemte seg for å legge ut bildet som nå vekker enorme mengder oppsikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer