Tore Strømøy:

Overrasker på Netflix: - Stas

Helt uventet fikk «Tore på sporet» nytt liv i stjernedokumentar på Netflix.

LIV OG LÆRE: Dette er Netflix-dokumentaren om Shania Twain. Video: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tore Strømøy (62) har opp gjennom årene gjort seg bemerket som journalist og TV-personlighet, spesielt gjennom «Tore på sporet».

Gjennom programmet har Strømøy formidlet en rekke personlige historier, samt intervjuet både kjente og ukjente. Et av de mer kjente ansiktene intervjuet han i 2002.

Da tok nemlig Shania Twain (57), en av tidenes største stjerner, turen til Trondheim og NRK-studioet på Tyholt. Lite visste man da at besøket i Strømøys studio skulle dukke opp i en verdensomspennende dokumentar tjue år senere.

Og det helt uventet.

Dukker opp i dokumentar

Shania Twain har det siste året vært å se oftere i rampelyset, etter noen mer tilbaketrukne år. Hun er blant annet aktiv på sosiale medie-appen TikTok, hvor hun har over to millioner følgere. Hun overrasket også på scenen med ingen ringere enn Harry Styles (28) under årets Coachella-festival - og musikken hennes lever som aldri før.

Aller mest aktuell er hun med sin nye Netflix-dokumentar «Shania Twain: Not just a girl». Men det er ikke bare Twain som er å se i dokumentaren. Litt over en time ut i dokumentaren dukker også hele Norges Tore Strømøy opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer