Gwyneth Paltrow og Chris Martin:

Overrasker med uttalelse om eksmannen

De to eksene har et noe spesielt forhold etter bruddet.

NÆRE VENNER: Her er Gwyneth Paltrow og Chris Martin avbildet bare noen måneder før de gikk fra hverandre i 2014. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB
NÆRE VENNER: Her er Gwyneth Paltrow og Chris Martin avbildet bare noen måneder før de gikk fra hverandre i 2014. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke ble Gwyneth Paltrow (48) og Chris Martin (44) sett på som et av Hollywoods mest stabile par, så mange ble tatt på senga da nyheten om skilsmissen kom i 2014.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, skrev de i en pressemelding på Paltrows hjemmeside GOOP den gangen.

Videre stod det at de i ett år hadde jobbet hardt for å redde forholdet - både sammen og hver for seg.

Duoen var gift i over ti år og sammen fikk de datteren Apple (17) og sønnen Moses (15).

Til tross for bruddet har eksene klart å holde en god tone i etterkant, og de har også samarbeidet tett om barnas oppdragelse.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

«Ville ikke skille seg»

Paltrow har til og med reist på familieferie sammen med Martin og hans nye kjæreste Dakota Johnson (31), og i vår avslørte 48-åringen at hun egentlig ikke ville bryte med «Coldplay»-vokalisten.

- Jeg ønsket aldri å skille meg, fortalte hun i podkasten «Anna Faris Is Unqualified», ifølge Page Six, og utdypet ytterligere.

- Jeg ønsket aldri å ikke være gift med faren til barna mine, teoretisk sett. Men jeg har lært mer om meg selv gjennom den prosessen enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg.

Nå overrasker Hollywood-stjernen med å fortelle hva slags forhold hun har til eksmannen, syv år etter bruddet.

- Han er som en bror. Han er familien min. Jeg elsker ham, røpet hun på Today Show søndag, skriver Page Six.

- Jeg er så takknemlig for at han ga meg disse barna. Det løste seg bra. Det gjorde det virkelig, må jeg si, fortalte hun videre, ifølge nettstedet.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Forferdelige dager»

I august i fjor skrev stjernen om årsaken til bruddet i et essay for britiske Vogue.

«Vi var nære, til tross for at vi aldri slo oss til ro med å være et par. Vi passet bare ikke helt sammen. Det var alltid litt uro».

I essayet tenkte hun også tilbake på den dagen hun innså at det gikk mot slutten for ekteskapet. 48-åringen skrev at hun og Martin forsøkte å gjøre alt de klarte frem til skilsmissen ble annonsert.

«Fra den dagen jeg visste det, og frem til vi sa sannheten, prøvde vi alt. Vi ville ikke feile. Vi ønsket ikke å såre noen. Vi ønsket helt desperat ikke å såre barna våre. Vi ville ikke miste familien vår».

Hun innrømmet også at duoen i perioder hadde svært tøffe dager, særlig da de forsøkte å leve som en vanlig familie til tross for at de hadde gjort det slutt.

«Vi hadde gode dager og forferdelige dager. Dager hvor vi ikke tålte hverandre, men som tvang oss til å huske på hva vi kjempet for», skrev hun.

Samme året som Paltrow og Martin gikk hver til sitt, fant hun lykken med Glee-produsenten Brad Falchuk (50). Høsten 2018 ga de hverandre sine ja.

- Jeg ble i stand til å finne den mest fantastiske mannen, og bygge noe som jeg aldri før hadde hatt - med Brad, min nye ektemann, skrøt tobarnsmoren av Falchuk i «Anna Faris Is Unqualified»-podkasten tidligere i år.

LES OGSÅ: Alex Rodriguez slo seg løs med Afflecks eks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer