Gwyneth Paltrow og Chris Martin:

Overrasker med uttalelse om eksmannen

De to eksene har et noe spesielt forhold etter bruddet.

NÆRE VENNER: Her er Gwyneth Paltrow og Chris Martin avbildet bare noen måneder før de gikk fra hverandre i 2014. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB
NÆRE VENNER: Her er Gwyneth Paltrow og Chris Martin avbildet bare noen måneder før de gikk fra hverandre i 2014. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke ble Gwyneth Paltrow (48) og Chris Martin (44) sett på som et av Hollywoods mest stabile par, så mange ble tatt på senga da nyheten om skilsmissen kom i 2014.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, skrev de i en pressemelding på Paltrows hjemmeside GOOP den gangen.

Videre stod det at de i ett år hadde jobbet hardt for å redde forholdet - både sammen og hver for seg.

Duoen var gift i over ti år og sammen fikk de datteren Apple (17) og sønnen Moses (15).

Til tross for bruddet har eksene klart å holde en god tone i etterkant, og de har også samarbeidet tett om barnas oppdragelse.

«Ville ikke skille seg»

Paltrow har til og med reist på familieferie sammen med Martin og hans nye kjæreste Dakota Johnson (31), og i vår avslørte 48-åringen at hun egentlig ikke ville bryte med «Coldplay»-vokalisten.

- Jeg ønsket aldri å skille meg, fortalte hun i podkasten «Anna Faris Is Unqualified», ifølge Page Six, og utdypet ytterligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer