«Sommerhytta»-Adrian:

Overrasker med utradisjonelt yrkesvalg

«Sommerhytta»-profilen røper overraskende yrkesvalg.

«SOMMERHYTTA»: Dette er gjengen som kjemper om å bygge den fineste hytta denne sesongen. Foto: Espen Solli / TV 2
«SOMMERHYTTA»: Dette er gjengen som kjemper om å bygge den fineste hytta denne sesongen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Sommerhytta» ruller og går på TV, og flere av profilene har allerede rukket å utmerke seg. Senest skapte kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) reaksjoner, da førstnevnte ble beskyldt for å herse med makkeren sin.

Nå er det derimot en annen deltaker som byr på overraskende avsløringer. Adrian Middelthon (25) deltar i konkurransen med sin beste venn Christine Kirkhorn (26) som partner. De to møttes gjennom studier, hvor de begge studerte til å bli eiendomsmeglere.

Nå kan Middelthon imidlertid avsløre at han tok en helomvending fra studiene, og yrkesvalget har overrasket mange.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

LIVREDD: Trude Lium i «Sommerhytta» blir livredd når hun møter på en meitemark. Video: TV 2 Vis mer

Valgte trygghet

25-åringen er opprinnelig fra Tønsberg, men flyttet til Oslo for å studere. Samtidig begynte han å søke jobber, og landet etterhvert en som truckfører. Den jobben har han fortsatt.

- Det var litt tilfeldig at jeg ble truckfører egentlig, men jeg trives veldig godt med fleksibiliteten i jobben. Også sitter jeg veldig trygt med tanke på fast lønn, så det er litt skummelt å skulle gi opp det, forteller han når Se og Hør slår på tråden.

- Men jeg blir litt lei av å kjøre truck i seks år, så nå søker jeg nye utfordringer. Jeg vil bruke utdanningen min, legger han til.

På spørsmål om hvorfor han ikke har tatt på seg jobber innenfor eiendomsmegling tidligere, har den økonomiske stabiliteten vært en viktig faktor:

- Det handler mest om lønn egentlig. Man skal være en god eiendomsmegler for å tjene godt i starten. Det er litt skummelt.

OPPMERKSOMHET: Anna og Jone som er med i årets sesong av «Sommerhytta», og de har fått mye oppmerksomhet etter deltagelsen. Video: TV 2 Vis mer

Ikke helt standard

Det overraskende karrierevalget har fått flere til å reagere, og Middelthon forteller at det kan være vanskelig for folk å se for seg at han faktisk kjører truck.

- Det er ikke det de ser for seg. Jeg vet ikke om det er fordi de tenker at jeg ikke passer til det eller hva det er, men det blir litt stilkrasj tror jeg.

Han forklarer videre at han har søkt et par jobber som eiendomsmegler tidligere, men at han under jobbintervjuet har merket en lunken stemning når han sier at han er truckfører.

Det bryr han seg derimot lite om:

- Det er ikke helt standarden, men jeg tenker bare at jobb er jobb.

«SOMMERHYTTA»: Øyunn Krogh og Levi Try vant «Sommerhytta» i fjor, men ikke uten å støte på problemer på veien. Video: TV 2 Vis mer

- Gøyere enn jeg trodde

Nå som Middelthon har deltatt i «Sommerhytta» har han også fått prøvd seg på en tredje mulig karrierevei.

- Det var dritgøy å være med, mye gøyere enn jeg hadde trodd på forhånd.

Han forteller at selv om det var ekstremt mye snekring, trivdes han veldig godt med selve TV-biten og produksjonen.

SØKER NYE UTFORDRINGER: Adrian Middelthon kan avsløre at han er på søken etter nye utfordringer i karrieren. Foto: Privat
SØKER NYE UTFORDRINGER: Adrian Middelthon kan avsløre at han er på søken etter nye utfordringer i karrieren. Foto: Privat Vis mer

Så er spørsmålet om vi får se noe mer til 25-åringen på TV-skjermen?

- Det frister til fortsettelse, ja! Drømmen er «Skal vi danse», men jeg kunne også vært med i «71 grader nord» eller «Farmen». Jeg er veldig glad i konkurranse, ler han.

LES OGSÅ: - Det var han som ville skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer