Chelsea Handler:

Overrasker med toppløsstunt

Chelsea Handler viste «alt» da hun feiret bursdagen sin nylig.

IKKE SJENERT: Chelsea Handler bød på seg selv da hun delte en bursdagsvideo med følgerne sine. Foto: Jordan Strauss/Invision/NTB
IKKE SJENERT: Chelsea Handler bød på seg selv da hun delte en bursdagsvideo med følgerne sine. Foto: Jordan Strauss/Invision/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og komikeren Chelsea Handler overrasket følgerne sine på Instagram da hun feiret bursdagen sin nylig.

Fredag fylte hun 47 år og feiringen fant sted på et snøkledd fjell. Dette ble selvfølgelig foreviget i form av en video, som hun gledelig delte med sine over fire millioner følgere på bildedelingstjenesten.

På videoen står hun på ski med et glass i den ene hånda og en røyk i den andre, mens det som ser ut som kjæresten hennes kjører snøscooter bak. Og det som har fått mest oppmerksomhet - Handle er bare iført sokker og truse.

Over brystvortene har hun plassert klistremerker med det amerikanske og det kanadiske flagget. De samme flaggene har hun også festet til hjelmen sin.

Under innlegget har hun enkelt og greit skrevet:

«47. Gjør alle de tingene jeg elsker med mannen jeg elsker».

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

- Ikonisk

Det har ikke manglet på reaksjoner etter den ferske 47-åringen postet toppløsvideoen. Innlegget har i skrivende stund hentet inn over en halv million likerklikk, og kommentarfeltet renner over av folk som hyller bursdagsbarnet.

«Dette er akkurat det jeg trengte i dag. Bra for deg Chelsea, jeg elsker det», skriver en.

«Omg dette er det beste jeg har sett noensinne», kommenterer en annen, mens en tredje legger til:

«Du er en vill fantastisk gærning. Wow. Goals».

Det florerer også i kommentarer som «Okei dette gjorde dagen min» og «Dette er ikonisk», så det er liten tvil om at innlegget falt i god jord hos fansen.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for andre gang. Video: Rød Løper Vis mer

Oppgjør med eksen

Handler er ikke kjent for å være sjenert. Rett før det amerikanske presidentvalget i 2020 gikk hun hardt ut mot sin kjendiseks, rapperen 50 Cent, da det ble kjent at han skulle stemme på Donald Trump.

Han som komikeren tidligere omtalte som sin «favoritt-eks» fikk gjennomgå etter han postet følgende på Twitter.

Alt startet med at rapperen, hvis egentlige navn er Curtis James Jackson III, la en melding som provoserte flere. Det ble hevdet at Joe Bidens skattepolitikk ville kunne føre til skatter opp mot 62 prosent i New York - stjernas hjemby - for alle som tjener over 3,7 millioner kroner i året.

«Hva i helvete? Stem Trump. Jeg stikker. Faen ta New York, Knicks vinner aldri uansett», skrev han, og brukte altså basketlaget Knicks mange tap som en ekstra unnskyldning til å forlate hjembyen.

Kine og Jonas har vært toppløse sammen for første gang, og har med det innsett at de har verdens merkeligste jobb :) Vis mer

Artisten fortsatte videre:

«Jeg bryr meg ikke om Trump ikke liker svarte mennesker. 62 prosent, er du helt gal eller».

Han forklarte videre at han gjerne ville beholde pengene sine, og at han «ikke vil være 20 Cent». Det fikk ekskjæresten med seg.

- Din idiot

Handler var i et forhold med den verdenskjente rapstjerna for drøyt ti år siden, og de to skal siden ha beholdt kontakten.

Den ble trolig brutt etter denne seansen.

Sophie Elise viser fram sine nye pupper i gatemagasinet Natt&Dag Vis mer

«Du pleide å være min favoritt-ekskjæreste», svarte hun rapperen på Twitter, hvorpå han igjen svarte:

«Elsker deg 'gator', ikke la Trump og Biden komme mellom oss».

Det burde han ikke ha skrevet. Handler var nemlig ikke snau i sitt tilsvar, som fikk oppmerksomhet i flere medier:

«Hei, din dritt. Jeg betaler skatten din i bytte mot at du kommer til rett forstand. Gladelig! Black lives matter. Det er deg, din idiot. Husker du det?».

Rapstjerna svarte ikke på den siste kommentaren. Handler var ikke den eneste som lot seg overraske over at 50 Cent brått erklærte at han skulle stemme på Trump. Han skal nemlig uttalt at han takket nei til å opptre på presidentens innsettelse i 2016, fordi «ikke alle penger er gode penger».

TOPPLØS: I serien «Ex and the City» får vi bli med gjengen på fotoshoot. En av deltakerne lar klærne falle, og nå angrer hun. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Fire år seinere så det imidlertid ut til at det var nettopp pengene var det som skulle få han til å snu på flisa.

LES OGSÅ: Slaktes: - Prøver å ødelegge et forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer