Kylie Jenner:

Overrasker med sjeldent glimt av babyen

Kylie Jenner deler nytt glimt av det ferske familietilskuddet.

FORELDRE: I februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Splash News / NTB
FORELDRE: I februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar ble det kjent at realitystjernen Kylie Jenner (24) og den verdenskjente rapperen Travis Scott (31) hadde blitt foreldre for andre gang.

Kort tid senere kunne de avsløre at det var snakk om en liten sønn, og at familietilskuddet skulle bære navnet Wolf Webster.

Dette navnet fikk han imidlertid ikke ha i lenger enn en måned, for i mars uttalte de to at de følte navnet ikke passet ham, og at han skulle få et nytt.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Deler bilde

Det er ennå ikke kjent hva den lille gutten skal hete, og paret er også svært tilbaketrukne hva gjelder å dele bilder av den navnløse sønnen i sosiale medier.

På lørdag kunne likevel sminkemogulen dele et glimt av deres tre måneder gamle sønn på sin Instagram-Story.

Jenner legger ofte ut bilde av den fire år gamle datteren Stormi, men det nye bildet viser altså både storesøster og lillebror.

SJELDENT: Kylie Jenner har holdt sønnens ansikt skjult for følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kylie Jenner
SJELDENT: Kylie Jenner har holdt sønnens ansikt skjult for følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kylie Jenner Vis mer

«Jeg lagde disse små føttene», skriver 24-åringen på bildet som viser barnas føtter.

Det er imidlertid ikke første gang realitystjernen deler et lite glimt av sønnen. I midten av mai feiret hun morsdagen ved å dele en video som dokumenterte graviditeten, der man blant annet fikk se den nyfødte sønnens lille hånd.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

- Har ikke vært lett

Jenner er kanskje aller best kjent for sitt glamorøse ytre, og hun deler ofte bilder fra sitt luksuriøse liv i sosiale medier. I etterkant av sønnens ankomst brøt hun imidlertid ned fasaden for å dele ærlige tanker om tiden etter fødsel.

Etter en treningsvideo med teksten «seks uker etter fødsel» kom stjernen med følgende beskjed: «Til andre nybakte mødre: tiden etter fødsel har ikke vært lett».

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Hun innrømmet videre at hun har opplevd flere påkjenninger i etterkant av begge fødslene.

- Det er ikke lett mentalt, fysisk, spirituelt, det er helt sykt, fortsatte hun.

Den ferske tobarnsmoren fortalte at hun stadig minner seg selv på at hun har laget et helt menneske, «en vakker, sunn gutt». Hun kom også med en viktig påminnelse til alle nybakte mødre:

- Vi må slutte å legge press på oss selv om å komme oss «tilbake». Ikke bare fysisk, men også mentalt etter fødsel. Så ja, sender kjærlighet. Elsker dere, folkens!

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Denne søsteren tjener minst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer