Gwyneth Paltrow

Overrasker med sjeldent bilde

Og kommentarfeltet går varmt om spesielt én ting.

VEKKER OPPSIKT: Gwyneth Paltrow har lagt ut et sjeldent bilde på Instagram. Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Goop/AFP/NTB
VEKKER OPPSIKT: Gwyneth Paltrow har lagt ut et sjeldent bilde på Instagram. Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Goop/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere skuespiller Gwyneth Paltrow (49) deler stort og smått på sosiale medier, og også i nyhetsbrevet til livsstilsnettstedet Goop, som hun startet i 2016.

KK skrev nylig om at Gwyneth kunne avsløre at barna hennes Apple (18) og Moses (16) fikk sjokk da de så hvilket skjermbilde Gwyneth hadde valgt å ha på mobilen.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Og nettopp Gwyneths barn, som hun har med Coldplay-vokalist Chris Martin (45), har ikke vært mye å se på morens konto opp gjennom årene.

Lenge beskyttet hun dem mot pressen, og med unntak av et og annet selfie da barna ble større, høre det med til sjeldenhetene at man har fått se Gwyneths og hennes to barn sammen.

Sommerminner

Men i et nylig innlegg på Instagram gjorde den tidlige skuespilleren et unntak. Det var i et innlegg med flere bilder, der hun oppsummerte sommeren, at kjendisen bød på et blinkskudd av seg selv med sine to tenåringsbarn ved sin side.

Fansen gledet seg vilt. En kommenterte at datteren Apple ligner svært på moren sin, da hun spilte i filmen «Great Expectations», og flere påpekte at Apple er lik sin mor.

Ellers rant kommentarfeltet over av hjerter og hilsener, og ikke minst: kommentarer om at barna er svært vakre.

«Vakre barn». «Vakker familie». «Glad noen hadde en fin sommer», lød noen av de mer eller mindre muntre kommentarene.

En hilsen synes å komme fra datteren Apple, som skrev:

«I miss you!!!»

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow det en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Hyllest

I anledning datterens 18-årsdag høsten 2022, delte Gwyneth et innlegg med en hyllest til datteren:

«Jeg kunne ikke vært mer stolt over den kvinnen du er. Du er alt jeg kunne drømt om og så mye mer», skrev hun og fortsatte:

«Stolt er ikke et dekkende begrep, hjertet mitt svulmer av følelser jeg ikke kan sette navn på. Du er dypt ekstraordinær, på alle måter».

Gwyneth avslutter innlegget med ordene:

«Jeg sier det hele tiden, og vil aldri slutte … med ordene til tante Drew: jeg ble født den dagen du ble født. Jeg elsker deg. Mamma».

Denne saken ble først publisert på KK.no

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow fikk høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisbarnas utradisjonelle navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer