Hailie Jade Scott Mathers:

Overrasker med sjeldent bilde

Kjendisdatteren overrasker fansen på Instagram.

PRIVAT: Eminems datter liker å holde privatlivet unna rampelyset. Nå overrasker hun fansen. Foto: Skjermdump Instagram
PRIVAT: Eminems datter liker å holde privatlivet unna rampelyset. Nå overrasker hun fansen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Hailie Jade Scott Mathers (25) er den mellomste datteren til den verdenskjente rapperen Eminem (48). Han er kjent for å ha et nært forhold til barna sine. I tillegg til Hailie har han døtrene Alaina Marie (28) og Whitney (19), men det er bare førstnevnte som er hans biologiske datter.

Hailie ble raskt hovedperson i en rekke av farens sanger, som blant annet «Mockingbird» og «Hailie's Song». Hun har derfor blitt den mest kjente av Eminems døtre.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Nå har kjendisdatteren blitt 25 år og er ikke lenger den lille jenta fra farens raplåter. Nylig delte hun et bilde på Instagram-profilen sin som har fanget oppmerksomheten til flere, blant annet danske Se og Hør.

Privat

Likt som sin far, foretrekker Hailie å holde privatlivet unna rampelyset. Selv om 25-åringen er aktiv og deler hyppige oppdateringer på Instagram, skal man bla langt ned på profilen hennes før man finner bilder av noen andre enn henne selv.

Bortsett fra ett. På et bilde hun nylig delte gjorde hun også et poeng ut ifra at følgerne hennes sjelden ser bilder av noen andre på hennes profil.

Men denne gangen overrasket hun fansen.

Under bildet av hun og kjæresten skriver hun følgende:

«Jeg deler sjeldent feeden min med noen, men når jeg gjør det er jeg glad det er med deg».

Mathers har vært i et forhold med Evan McClintock siden 2016. De to møttes på videregående, og har også gått sammen på Michigan State University.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

25-åringen skal tidligere ha fortalt at faren er ganske tilfreds med kjæresten, og at han støtter henne.

- Naturligvis, vi er veldig tette, har hun uttalt til Daily Mail.

Stolt far

Eminem har tidligere fortalt opptil flere ganger at han er svært stolt over datteren og det hun får til, og da hun ble uteksaminert fra Chippewa Valley High School i 2014, var det med toppkarakterer.

Den gang takket hun foreldrene sine, faren Eminem og moren Kimberly Anne Scott (46), på skolens hjemmesider.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

Hailie oppnådde også den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun fikk et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere.

Eminem fikk Hailey sammen med ungdomskjæresten Kimberly da han var 24 år gammel. På den tiden levde de begge svært trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

«LOSE YOURSELF»: Eminems hit fra 2002 vant Oscar for beste sang i 2003. Og i 2020 ble den fremført, til blandede reaksjoner. Video: AP/ABC Vis mer

Takker døtrene

Eminem har flere ganger vært åpen om sin trøblete historie med narkotika. Hans tidligere misbruk holdt på å ta livet av ham i 2007.

De siste årene har imidlertid «Lose Yourself»-sangeren hatt en annerledes livsstil, og i 2018 delte han et bilde på Instagram der han viste frem en mynt som vitner om tiden hans som rusfri.

På mynten var det inngravert symbolet X, som i romertall står for tallet ti og ordene «enhet», «service» og «bedring».

Den samme mynten viste han frem både ett og to år senere, som et bevis på at han fortsatt holder seg rusfri:

Rapperen har gitt døtrene Hailie, Alaina og Whitney æren for at han tok seg sammen.

- Jeg husker jeg gikk rundt i huset, hver eneste dag, og tenkte: «Jeg kommer til å dø». Men da så jeg på døtrene mine, forsto jeg at jeg måtte holde meg i live for deres skyld, har han tidligere uttalt til Mirror.

LES OGSÅ: Om faren: - En tikkende bombe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer