Charlize Theron:

Overrasker med sjeldent bilde av barna

Charlize Therons 6,7 millioner følgere får sjelden se barna hennes.

TOBARNSMOR: Hollywood-stjerna Charlize Theron viser fram døtrene. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
TOBARNSMOR: Hollywood-stjerna Charlize Theron viser fram døtrene. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den 46 år gamle skuespilleren Charlize Theron verner stort sett godt om privatlivet sitt, men fra tid til annen deler hun både bilder og letter på sløret om detaljer som fansen vanligvis ikke får se.

Det gjør hun også på Instagram denne uken, hvor hun hyller moren Gerda Maritz på fødselsdagen. Det er imidlertid ikke bursdagshilsenen i seg selv som skaper overskrifter i tabloidpressen, men ett spesielt bilde hun har delt.

Viser frem barna

Skuespilleren, som blant annet er kjent fra «Mad Max: Fury Road», har nemlig delt et bilde av sine to døtre August (7) og Jackson (10) sammen med mora. Bildet er det siste i samlingen på Instagram.

Det hører som regel sjeldenheten til at Theron eksponerer de to barna i sosiale medier. Sist var tilsynelatende i september 2020, i anledning den internasjonale datterdagen.

Født i feil kropp

De to døtrene adopterte stjernen i henholdsvis 2012 og 2015, og da Jackson ble en del av familien, introduserte Theron ham til verden som en gutt. I ettertid har imidlertid skuespilleren avslørt at hun oppdrar sønnen som en jente - og derfor har to døtre i dag.

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», fortalte skuespilleren i 2019 til Independent, og la til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- De ble født som de er, og akkurat hvor i verden de begge finner seg selv og hvem de vil være, er ikke opp til meg å bestemme, fortsatte hun.

I et intervju med magasinet Pridesource har 46-åringen i ettertid vært ærlig om at det var en omstilling å begynne å oppdra Jackson som ei jente.

- Dette er ganske nytt for oss, sa hun i intervjuet.

Den sørafrikanske skuespilleren sa også at datteren selv må bestemme om hun vil fortelle sin historie - dersom hun en dag ønsker det.

LES OGSÅ: - Det er vanskelig å være i et forhold med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer