Madonna:

Overrasker med sjelden video

Den 62 år gamle artisten virker å være omringet av kjærlighet.

OVERRASKER: Madonna delte mandag en sjelden video av familien på Instagram. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
OVERRASKER: Madonna delte mandag en sjelden video av familien på Instagram. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madonna (62) er kjent for å ikke ligge på latsiden, både hva gjelder sceneopptredener og privat.

I en alder av 58 ble Madonna seksbarnsmor, da hun i 2017 adopterte de to gamle tvillingjentene Stella og Esther, som på tidspunktet var fire år gamle.

Fra før hadde hun de to biologiske barna Lourdes (24) og Rocco (20), i tillegg til Mercy (14) og David (15), som også er adopterte. Men, biologisk eller ei, det virker ikke å bety noe for «Like A Virgin»-sangeren.

Hun behandler alle seks som sine egne, og deler ofte små videoklipp og bilder av barna i sosiale medier. Det er derimot ikke ofte man ser hele flokken samlet.

Takker for familien

Forrige uke feiret spesielt amerikanere høytidsdagen Thanksgiving, hvor de fokuserer på hva de er takknemlige for. Noen dager på overskudd delte Madonna en kort videosnutt på Instagram - hvor hun viste frem flokken sin.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

I videoen ser man først artisten posere i midten med sine seks barn rundt seg. Deretter får man et glimt av henne sittende i fanget til det som ser ut som den 36 år yngre danseren Ahlamalik Williams, som hun i fjor ble koblet til etter at duoen ble observert i hete omfavnelser på en terrasse i Miami.

«En vakker suvenir. Sprer takknemlighet», skriver Madonna til videoen.

I kommentarfeltet flyter det over av hjerter og ivrige fans som virker å være glad for å få et ekstra innblikk i stjernens privatliv. Flere uttrykker sin glede over å spesielt se sønnen Rocco, som nesten aldri er å se sammen med familien - da han for det meste oppholder seg hos sin far i England, ifølge Daily Mail.

Madonna deler Rocco med filmregissøren Guy Ritchie (52), som hun var gift med i åtte år frem til 2008.

I tillegg til det sjeldne familiebildet, er det også flere som har bitt seg merke i at Madonna sitter på fanget til sin nye kjæreste - for det er ikke ofte artisten har vist frem kjæresten i det sosiale mediet.

«Er det din nye kjæreste? Barna ser fantastiske ut», har en kommentert.

Det var som nevnt i fjor, nærmeste bestemt i desember, at Madonna ble tatt på fersken med sin nye flamme. Siden har paret holdt en lav profil og de har holdt forholdet rimelig tett til brystet.

FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 26 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: Splash News/Mega/NTB
FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 26 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: Splash News/Mega/NTB Vis mer

Angrer

Madonna har flere ganger vært åpen om morsrollen. Da hun i fjor sommer prydet forsiden av britiske Vogue fortalte sangeren åpenhjertig om hvordan hun oppdrar sine fire yngste barn - på bakgrunn av erfaringer hun gjorde seg i oppveksten til sine to eldste barn, Lourdes og Rocco.

62-åringen innrømmet nemlig at hun gjorde en stor feil - å gi barna mobiltelefoner. Dette er noe hun har bestemt seg for å ikke gjenta med de minste.

EUROVISION: Norske Mona Berntsen (29) danset for Madonna med det palestinske flagget på ryggen under gårsdagens Eurovision Song Contest-finale. Det skaper sterke reaksjoner. Video: Eurovison Song Contest Vis mer

- Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13, sier hun, og fortsetter:

- Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten, sa hun den gang.

LES OGSÅ: I sorg etter plutselig dødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer