Sarah Jessica Parker:

Overrasker med privat familiebilde

Sjeldent syn.

KJENDISPAR: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick har tre barn sammen. Foto: Dan Wooller/REX /NTB
KJENDISPAR: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick har tre barn sammen. Foto: Dan Wooller/REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sarah Jessica Parkers (58) rollefigur, Carrie Bradshaw, er kjent for å sjonglere menn og drinker i den populære TV-serien «Sex og singelliv». Privat lever derimot Parker et langt mer tilbaketrukket liv.

Siden 1997 har Hollywood-stjernen vært gift med skuespillerkollega Matthew Broderick (61) og sammen har de tre barn; sønnen James (21), samt tvillingdøtrene Tabitha og Marion (14).

Vis mer

Skuespillerparet har vært kjent for å verne godt om privatlivet og har holdt barna unna rampelyset. Parker har imidlertid delt et par innlegg på Instagram av ungene, men da uten å vise ansiktet deres.

«Lykkelig mamma»

Nå overrasker deres førstefødte med å dele et privat selfie av hele familien.

I anledning Thanksgiving dro Parker og Broderick, som opprinnelig bor i New York, til California med sine tre barn for å feire den amerikanske høytiden, ifølge People.

«Skål, California», har 21-åringen skrevet som tekst til en bildekarusell av flere ulike begivenheter fra turen.

I tillegg til å ha vært på Lakers-kamp, spist god mat og hengt med venner, så har kjendissønnen også tilbrakt kvalitetstid med sine foreldre og tvillingsøstre.

Et av bildene viser nemlig kvintetten som ser ut til å kose seg sammen side om side i en stor seng.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er ingen tvil om at fans og følgere liker å se en tett sammensveiset gjeng.

«Elsker familiebildet», skriver en bruker.

«For et fantastisk bilde!! Jeg husker dagen du ble født og foreldrene dine kom ut fra sykehuset. Jeg har fremdeles den avisen», deler en annen.

«Som mor selv, så vet jeg at dette er en lykkelig mamma som har alle barna sine samlet!! Nyt ferien alle sammen», står det også.

PÅ RØD LØPER: I desember i fjor tok kjendisparet med seg alle tre barna på et Broadway show i New York. Foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock (13661679ag)
PÅ RØD LØPER: I desember i fjor tok kjendisparet med seg alle tre barna på et Broadway show i New York. Foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstock (13661679ag) Vis mer

Ble mor som 44-åring

I vår feiret Parker og Broderick 26-årsjubileum som ektepar. Duoen giftet seg 19. mai 1997 på Manhattan i New York, og fem år senere ble de foreldre til James Wilkie.

Sommeren 2009, da Sarah Jessica var 44 år gammel, ble hun også mamma til tvillingene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge. Denne gangen via surrogati.

Hun har tidligere snakket ut om fordelene ved det å bli mor i godt voksen alder.

- Tålmodighet og perspektiv. Jeg tror kanskje ikke jeg hadde taklet tre barn som skrek «mamma» i ett og samme rom så bra da jeg var i 20-årene. Det finnes unge mødre som det virker å falle naturlig for å være utrolig tålmodige, og som håndterer barna helt fantastisk, men jeg tror ikke jeg hadde vært like tålmodig den gang som jeg ønsker å være nå, har hun fortalt til Goodtoknow.co.uk.

LES OGSÅ: Pappa Northug viser frem sin unge kjæreste