Channing Tatum:

Overrasker med privat bilde

Skuespilleren viser frem datteren.

ALENEPAPPA: Channing Tatum deler foreldreansvaret med ekskona Jenna Dewan etter skilsmissen for tre år siden. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
ALENEPAPPA: Channing Tatum deler foreldreansvaret med ekskona Jenna Dewan etter skilsmissen for tre år siden. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 ble det kjent at skuespiller Channing Tatum (41) og Jenna Dewan (40) hadde blitt foreldre til datteren Everly (8). I 2018 kom nyheten om at Tatum og Dewan skulle skilles, og siden har de delt på foreldreansvaret.

Til tross for at bruddet betød at både Tatum og Dewan ble aleneforeldre på deltid, har det tilsynelatende gått bra. Spesielt Tatum har i flere anledninger stolt delt fra livet som alenepappa - både på Instagram og i forskjellige intervjusettinger.

Men, det er likevel én ting «Magic Mike»-stjernen bevisst har unngått. Han har nemlig aldri vist ansiktet til datteren på sosiale medier. I hvert fall ikke frem til nå.

Hyller datteren

Fredag deler nemlig Tatum et bilde av seg selv og sin åtte år gamle datter Everly. På bildet står 41-åringen og datteren på en strand, og det er liten tvil om at skuespilleren trives i åtteåringens selskap.

I bildeteksten kaller han nemlig datteren for «alt» og «min verden og mitt hjerte». Videre forteller han om kveldsstunden de hadde sammen.

«Du så på fullmånen på dette bildet og fortalte meg om profetien om fullmånen og havfruer, før vi løp ut i vannet og lette etter henne, lekte med glødepinner i vannet og ropte på havfruene. Du sa du tok på en skallet havfrue og så en hale», skriver han og fortsetter:

«Haha, en dag vil du lese dette og forhåpentligvis le. Vi har det morsomt», avslutter han.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter på tre år. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Det er altså ingen tvil om at Tatum har mye kjærlighet for sin eneste datter. Han har tidligere snakket åpenhjertig om kjærligheten - som han hevder å aldri før ha kjent.

Var redd

I et intervju med Parents tidligere i år erkjente Tatum at det føltes tøft å skulle bli alenefar.

- Jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle klare å knytte meg til Everly på alle de måter en liten jente kunne ønske seg, fortalte han ærlig i intervjuet.

Han fortalte videre at han verken brukte neglelakk eller kunne flette hår, men at det er noe han nå har lært. Til Parents kunne 41-åringen også fortelle at han bruker ansiktsmaling, strutteskjørt eller andre kostymer nesten daglig.

Nå håper han å inspirere andre fedre til å ta det samme steget for å finne mer ut om hvem døtrene deres er. Underveis i pandemien skrev han nemlig barneboken «The One and Only Sparkella», dedisert til nettopp datteren.

- Jeg hoppet inn i denne magiske verden med begge ben og ble belønnet med en form for kjærlighet jeg aldri tror jeg ville opplevd hvis jeg ikke hadde gjort det, forklarte han til Parents.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Ble mamma igjen

Som nevnt er det tre år siden Tatum og Jenna Dewan gikk hver til sitt. Siden da har Tatum på sin side vært i et av-og-på-forhold med artist Jessie J (33).

I oktober i fjor skal forholdet ha tatt slutt igjen, og paret har siden ikke blitt sett sammen. Dewan på sin side er litt mer opptatt.

Kort tid etter skilsmissen fant hun nemlig kjærligheten med skuespilleren Steve Kazee (45), og året etter kom nyheten om at hun var gravid.

Fire måneder før fødselen annonserte paret at de hadde forlovet seg - og i mars i fjor ble de altså foreldre.

LES OGSÅ: Deler hett bilde på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer